Meditation för Borttagande av Riktade Energi Vapen kl 9 PM UTC varje dagSom föreslagits av Cobra i bloggpost daterad den 24 februari, har Ljus Styrkorna efterfrågat att så många människor som möjligt sprider informationen och medvetandet om de direkt riktade energivapnen.

Här är länken till en annan äldre post från Cobra om direkt riktade energivapen:


Och här är en viktig artikel för att sprida medvetande om detta:


Ljus Styrkorna har bett att så många människor som möjligt gör följande meditation så ofta som man känner sig guidad:


1. Slappna av i din kropp, känslor och sinne genom att fokusera på din andning eller på annat sätt som fungerar för dig.

2. Visualisera en vortex av brilliant vitt Ljus som stiger ner från Själs chakrat för hela mänskligheten in i energifältet och personligheten hos alla människor, och väcker dem tlll verkligheten att det existerar direkt riktade energivapen och visualisera att denna medvetenhet sprider sig som en löpeld genom massmedia.

3. Visualiser att alla Cabal mellanhänder vägrar att använda direkt riktade energi vapen längre och lär sig att samarbeta och medverka i det mänskliga samhället på ett konstruktivt sätt. Visualisera att alla Cabal medlemmar som inte vill ge upp sitt användande av direkt riktade energivapen tas bort från planeten så fort och effektivt som möjligt. Visualisera att alla direkt riktade energivapen förstörs, för att aldrig användas igen.

Vi kommer därför att organisera en ny daglig massmeditation för att ta bort direkt riktade enrgivapen kl 9 PM varje dag. Känn dig fri att göra meditationen så många gånger du vill under dagen.

Guidad audio för denna meditation kommer också att bli tillgänglig snart.  

Nedan länk till Facebook eventet för denna meditation:


Seger för Ljuset!


Kommentarer