MeditationsuppdateringHär är en uppdatering för följande ämnen:

   Genombrottsmeditation och Nödsituations meditation
   Meditation med Gudinnan för att neutralisera negativa ritualer idag kl 11 PM UTC
   Email prenumeration
   Guidad audio för meditationen Borttagande av Riktade Energi Vapen
  Vårdagjämnings meditation den 20 mars kl 4:15 PM UTC

Genombrotts meditation och Nödsituations meditation

Som nämnts i posten den 25 februari 2018, börjar vi med en ny tidtabell för meditationerna from måndagen den 12 mars 2018.


För klargörande så är huvudsyftet med Projekt Aurora bakom denna förändring, att lägga en meditationstidtabell som ger den bästa supporten till Ljusets Krafter och för att aktivera Ljusarbetare runt om i världen att fokusera och bidra på bästa möjliga sätt.
 


Under de senaste två veckorna, med stor hjälp av Smaly 7 och alla översättare, har guidade audios för Genombrottsmeditationen och Nödsituationsmeditationen skapats för olika språk.

De finns via följande länkar:

Genombrotts meditation: 

Nödsituations meditation:

Nedan finns de slutgiltiga versionerna av dessa meditationer. Vi har gjort ett antal smärre förändringar för att vara säkra på bästa möjliga ordval.

De omarbetade instruktionerna används i den Engelska guidade audion, och i övriga guidade audios i andra språk som gjorts av Smaly7.


Genombrottsmeditationen (2 PM UTC varje dag)

1. Använd din egen teknik för att försätta dig i ett avslappnat tillstånd.
  
2. Ange din avsikt att använda denna meditation som ett verktyg för att hjälpa Komprimerings Genombrottet och Eventet att hända på snabbast, smidigast och bästa möjliga sätt.

3. Visualisera en pelare av ljus som kommer från den Galaktiska Central Solen, och sedan igenom alla varelser av Ljus i vårt Solsystem och vidare genom din kropp till mitten av Jorden. Visualisera en annan pelare av ljus som stiger upp från centrum av Jorden, och sedan upp genom din kropp och uppåt i skyn mot alla varelser av Ljus i vårt Solsystem och vår galax. Du sitter nu i två pelare av Ljus, Ljuset flödar både uppåt och nedåt samtidigt. Hålla dessa pelare av Ljus aktiva i några minuter.

4. Visualisera att den violetta flamman sprids runt Jordens yta och sublunar rymden, transmuterar alla negativa energier, sprider sig i alla de återstående områden som kontrolleras av de mörka krafterna och bistår Ljusets Styrkor att befria och läka denna planet.

5. Visualisera att den Vita Elden av AN sprider sig runt Jordens yta och sublunar rymden, bistår Ljusets krafter att ta bort och förvandla alla återstående negativa plasma entiteter, maskar, Yaldabaoth, alla de mörka krafternas negativa vapen, såsom toplet bomber och riktade plasma och skalära vapen och alla återstående mörka krafter och mörka energier. Visualisera endast Ljus kvar på Jorden och hela Skapelsen. 
  
6, Visualisera nu att en mjuk rosa helande Gudomlig feminin energi, helar alla människor på planeten från deras tidigare trauman, att den för med sig Fred, Harmoni, Förståelse, Överflöd och Enighet. Visualisera nu att detta mjuka Rosa ljus helar sinnen och Hjärtan för alla människor i världen. Se alla Ljusarbetare, Ljuskrigare och Sanningssägare arbeta i Enighet för skapandet av den nya Jorden. Se folket på Jorden fira och glatt delta i skapandet av vår nya verklighet där alla kan få vad de behöver och fritt välja att leva som de önskar.

7. Visualisera att Ljusets krafter omsluter hela Jordens yta och att Eventet äger rum och slutligen befriar planeten Jorden.


Nödsituations meditation (3 PM UTC varje dag)

Från och med den 11 mars är listan som följer med situationer som du kan inkludera i Steg 5 i Nödsituations meditationen:

Krigszoner/Konflikter:

   Rohingya förföljelse i Myanmar
   Potentiellt krig i Iran konstruerat av Jesuiterna/Rothschild med Riddarna av Malta

Farlig tektonisk aktivitet:

   Jordbävningar i Taiwan som hände den 6 februari 2018
   Shinmoe-dake vulkanen, Japan
   Vulkanen Agung, Bali
   Mt Sinabung, Indonesia

Svår Väderlek:

   Nor’easter, Vinter Stormen Elsa & Shinmoedake Vulkanen
   Puerto Rico och Vieques från efterdyningarna av Orkanen Maria i September 2017

Missbruk av djur, växter och ekosystem:

   Massdöd av djur och helande av djur och växter

Övrigt:

   Epidemin i Afrika / Madagaskar


Instruktioner:

1. Använd din egen teknik för att ta dig till ett avslappnat medvetande tillstånd.

2. Ange din avsikt att använda denna meditation som ett verktyg för att påskynda läkningsprocessen för Jorden och hennes invånare.

3. Visualisera en pelare av ljus som kommer från den Galaktiska Central Solen, och sedan igenom alla varelser av ljus i vårt Solsystem och vidare genom din kropp till mitten av Jorden. Visualisera en annan pelare av ljus som stiger upp från centrum av Jorden, och sedan upp genom din kropp och uppåt i skyn mot alla varelser av ljus i vårt Solsystem och vår galax. Du sitter nu i två pelare av Ljus, Ljuset flödar både uppåt och nedåt samtidigt. Hålla dessa pelare av Ljus aktiva i några minuter.

4. Visualisera Rutnätet för Livets Blomma runt planeten upplyst av Rosa kärleksfullt Gudinne Ljus, AN:s Vita Eld, Ärkeängeln Michaels Blå Flamma, den Violetta Flamman, och slutligen Grönt och Gyllene Ljus.

5. Visualisera att detta Ljus sprids genom alla områden av planeten som behöver mest läkande och beskydd, förebygger, harmoniserar och helar krigszoner och konfliktområden, attacker mot viktiga ljusarbetare och visselblåsare, svårt väder och förödande bränder, farlig tektonisk aktivitet, missbruk av djur, växter och ekosystem. Visualisera att alla situationer på ytan blir harmoniserade och lugnade, och alla levande varelser är skyddade och försedda med alla förnödenheter och medicinsk vård.

6. Visualisera att Själs stjärn chakrat för alla cabals mellanhänder som deltar i de mörka krafternas aktiviteter, lyser upp med skinande vitt Ljus. Visualisera att detta Ljus sprider sig ned från deras Själs stjärn chakra i form av en virvel in i deras personlighet och energifält, inspirerande dem att ge upp dessa aktiviteter och delta i samhället på ett positivt och konstruktivt sätt.

7. Visualisera att Ljusets krafter omsluter hela Jordens yta och att Eventet äger rum och slutligen befriar planeten Jorden.


Du kan konvertera UTC tid zon till din lokala tid genom länken nedan:


Meditation med Gudinnan för att neutralisera negativa ritualer

Idag är det den 11 mars, vilket är den sjunde årsdagen av Fukushima tsunamin i Japan. Det finns en möjlighet att de mörka krafterna kommer att hålla en offer ritual igen idag.

Vi kommer därför att hålla en speciell meditation idag kl 11 pm UTC för att motverka negativa ritualer som försiggår idag.

Du finner detaljer och meditationsinstruktioner här:

Du kan också vara med i vårt Facebook event för denna meditation:

Email prenumeration

Här är också en uppdatering angående email prenumeration.

Vi upptäckte nyligen att funktionen för email prenumeration på den engelska bloggen hade slutat fungera. Detta problem är nu löst.

Detta innebär dock att alla som hade en aktiv prenumeration före februari månad behöver göra en ny prenumeration. Knappen för prenumeration finns på toppen av bloggen, under titeln.Email prenumeration har också aktiverats för dessa språk:

   Kroatiska
   Holländska
   Franska
   Tyska
   Ungerska
   Italienska
   Portugisiska
   Rumänska
   Slovenska
   Spanska
   Svenska
   Turkiska

Du kan gå till sidorna för dessa språk genom att klicka på ”Mer…” uppe i högra hörnet av den engelska bloggen och sedan göra prenumerationen.När din e-mail prenumeration är aktiv, kommer du att mottaga ett email när det finns en ny post.

Guidad audio för Meditationen för Borttagande av Styrda Energi Vapen

Guidad audio för Meditationen för Borttagande av Styrda Energi Vapen har skapats. En version skapad av International Golden Age Group finns också i spellistan nedan:


Detaljer om denna meditation kl 9 PM UTC varje dag finns i denna post:


Vårdagjämnings Meditation den 20 mars kl 4:15 PM UTC

Som nämnts av Untwine i den senaste posten, kommer vi att göra en specell meditation exakt på tiden för Vårdagjämningen kl 4:15 PM UTC den 20:e mars.


Detaljer om denna meditation kommer att läggas ut i en separat post inom de närmsta dagarna.


Gudinnan vill ha frigörelse, frigörelse ska det bli!

Kommentarer