En överraskning från KroatienNedan är en annons för denna blogg i ett magasin som heter ”Svjetlost” (Ljus) i Kroatien.

Speciellt tack till den Kroatiska översättaren för den stora insatsen för denna blogg!Här är den svenska översättningen av texten:

”Låt oss vandra tillsammans”

Du kanske undrar vad du praktiskt kan göra för att frigöra din enorma potential och bidra till det högsta bästa för planeten Jorden vid denna tidpunkt.

Det finns så många av oss som har beslutat att föra samman vår medvetenhet om ljuset, och därmed inte känna oss svaga utan kraftfulla. På bestämda tidpunkter samlas vi för att genomföra massmeditation, vi ställer vår makt till förfogande för Ljusets Krafter. Vi fokuserar på våra tankar och förbättrar ljusets rutnät här på jorden Vi arbetar oförtröttligt på det tills den slutliga segern för ljuset. Vi inbjuder dig att gå med oss: kom till bloggen ”Vi älskar Massmeditation"

Du kommer att kunna finna meditationer som du är glad för att vara med i. Under sidan ”Aktiva meditationer” på bloggen finner du tidpunkt samt tema för varje meditation så du kan finna de som passar dig bäst. De flesta meditationer är tillgängliga i både skriftlig form och audio format i de flesta språk och kommer snart att vara tillgängliga för dig på Kroatiska. Förhoppningsvis kommer du att ha fina stunder när du gör massmeditation med likasinnade från Europa, Japan, Amerika, Kina och Indien etcc. Vi är alla tillsammans här och arbetar för Seger för Ljuset!
I
Om du vill få mer insikter i aktuella geopolitiska aktiviteter och den framsteg som Ljusets Krafter gör, kan du titta på denna bloggen.


Vi är En – snälla var med oss i dessa vackra meditationer. Tillsammans gör vi uppstigningen med moder Jord.

Samgaccadhvam

(I den lilla fyrkanten till höger finns de en invitation till Wesak firande i Zagreb).”

Seger för Ljuset!

-------------------------------------------------------

Om denna blogg:

Vi Älskar Massmeditation organiserar massmeditationer med syfte att hjälpa till att nå planetarisk frigörelse så fort som möjligt och så smidigt som möjligt.

Var med oss i Genombrottsmeditationen kl 2 PM UTC och Nödsituationsmeditationen kl 3 PM UTC varje dag om du känner dig guidad.


Vi organiserar även olika massmeditationer regelbundet för olika syften. De finns i nedan länk:


Vi hjälper också till med finansiell support vid nödsituationer för ljusarbetare runt världen. Gör gärna regelbundna eller engångsdonationer genom nedan länk:


Hjälp oss med en smidig övergång av den planetariska frigörelsen i det högsta ljuset.Kommentarer