Mars Equinox Meditation kl 4:15 PM den 20 marsMars equinox är Vårdagjämning i den Norra Hemisfären och Höstdagjämning i den Södra Hemisfären.


Det är också ett kraftfullt ögonblick för Gudinnans energi, och en tid av balans mellan dag och natt. Moder Jord är balanserad mellan sommar och vinter. Natt och dag är i harmoni.

På norra halvklotet manifesteras aspekten i den ljusa delen av cykeln. Den andra aspekten är på södra halvklotet och manifesterar den mörka delen av cykeln. Så de två halvkloten speglar varandra. När vi känner igen denna vackra symmetri och tillåter oss att KÄNNA det, kan vi förstå helheten av varandet: sanningen att vi är EN.

För de av oss i Norr och firar vårdagjämningen, finns det nu fler timmar av dagsljus för att driva våra själar att gå framåt och göra nödvändiga förändringar. En tid av förnyelse, återfödelse och uppståndelse. Det är dags för övergång och att tillåta din själ att släppa gammalt och plantera nya frön att växa för det kommande livet. Gudinnan kan nu sträcka sig över landet, skapa nytt liv och Gud kan vandra över de gröna fälten och visa glädjen i att nytt liv spirar.

För oss i söder firas höstdagjämningen, det är en viktig tid att ge tack till Modergudinnan och PachaMama, Jorden, för hennes gåvor. Fira den skörd som mognat. Se tillbaka på det gångna året med glädje och tacksamhet, hedra och släpp det som inte längre tjänar. Se också på ditt liv, centrera och balansera dig så att du kan vara redo för framtiden.

Även som föreslagits av Untwine:

”Det är ett steg i cykeln som är särskilt viktigt för Gudinnans energi: Soluppgången, Vårdagjämningen. Gudinnan är den som föder fram nytt liv på alla sätt som är möjliga.   

Etymologi och fonetik har lämnat många ledtrådar om detta. Detta är tiden för påsken, som är gudinnan Ishtar. Solen går upp i öster, tillsammans med den Österns stjärna/Ishtar: Venus är den första stjärnan som stiger i öster på morgonen, det är därför den kallas Österns stjärna, eller kallades också Lucifer (som ordet syftar ursprungligen på Venus), som bokstavligen på latin betyder, ljusbärare, eftersom gudinnan Venus ger det nya livet som planeten Venus ger det nya ljuset på morgonen. Ordet morgonen, från germanska morgen, är ett annat gudinne namn: Morgan LeFay. Morgan betyder etymologiskt född från havet, vattnet i det nya livet som föds, precis som den grekiska motsvarigheten till Ishtar/Venus är Afrodite, vilket också bokstavligen betyder född från havet ”.I glädje och tacksamhet, vänligen använd denna kommande Mars Equinox för att visa respekt till solen, PachaMama (Moder Jord), Månen  & stjärnorna, våra högre själv / beskyddare, änglar och Ärkeänglar, den Galaktiska Central Solen, våra Stjärn familjer, de Uppstigna Mästarna och Agartha nätverket inuti Jorden, och för att fira detta inträde i planterings eller skördesäsongen.  

Vi använder också denna möjlighet att kontakta den feminina Gudinne närvaron och vårda kvaliteter som kärlek, medkänsla och ömhet för att stabilisera övergången och motverka den grymhet som är så utbredd på ytan av planeten, genom att göra Gudinnemeditationen vid den exakta tidpunkten för mars vårdagjämning den 20 mars klockan 4:15 PM UTC.
Nedan finns instruktionerna för Gudinnemeditationen. Den föreslagna tiden för meditationen är 15 minuter.

1. Slappna av i sinne och kropp genom att fokusera på din andning några minuter.

2. Visualisera en pelare av rosa ljus som kommer från den Galaktiska Central Solen, genom din kropp och vidare till Jordens centrum. Håll denna pelare av Ljus aktiv i några minuter. Visualisera sedan en kärleksfull feminin närvaro i formen av en vacker Gudinna som stiger ned från himlen och in i din fysiska kropp. Denna närvaro kommer att harmonisera din inre kvinna och göra dig mer kärleksfull. Stanna förenad ned denna närvaro ett tag.

3. Visualisera en ljus ny spirituell framtid för mänskligheten, med män och kvinnor i en perfekt förståelse, med vårt samhälle som växer ifrån behovet av krig och konflikter när alla mörka entiteter, fysiska och icke fysiska, tas bort från vår planet. Visualisera att alla sår i mänskligheten helas, att hela mänskligheten blir inspirerad och guidad genom att alla har sin egen koppling till sin egen Själ och Källan i perfekt balans med deras inre manliga och kvinnliga aspekter.

4. Lyft dina händer ovanför ditt huvud och börja rotera din kropp medurs.

5. Medan du gör detta, sjung mantrat iiii (uttalas ee-ee) så att det vibrerar genom din kropp och visualisera att din kropp transformeras till en lysande pelare av ljus, med miljoner regnbågsfärgade kristaller utspridda i ljuspelaren.

6. Fortsätt sjunga mantrat och rotera. Efter några minuter, släpp ner dina händer nära din kropp och fortsätt att rotera medurs.

7. Medan du gör detta, börja sjunga mantrat eeeaaa (eee uttalas som e i ”America” och INTE som e i ”Venus”, och a uttalas som a i ”America”) så att det vibrerar genom din kropp och visualisera en regnbågsvortex av Ljus som expanderar från ditt hjärta utåt och genom hela planeten. Kalla på närvaron av dina spirituella guider, Uppstigna mästare, Pleiadier, änglar, delfiner, tvillingsjälar, själsfränder, själsfamiljer och andra varelser av Ljus.

8. Fortsätt sjunga mantrat och rotera och stanna i närvaron av alla dessa Ljusvarelser ett tag.


Här är den guidade audion för denna meditation på engelska:
Du kan också finna denna guidade audio på vår nyligen öppnade kanal på Dtube.


Här är Facebook eventet för mars vårdagjämningsmeditation:


Som föreslagits av Untwine, gör gärna Meditationen Gudinnans återvändande (första 3 stegen av Gudinnemeditationen ovan) vid soluppgången och/eller när som helst under dagen för mars equinox.

Förutom detta kan du vara med i Nymåne Meditationen på lördag, den 17 mars kl 2:45 PM UTC om du känner dig guidad. Detta kommer att hjälpa oss att bygga upp Gudinne energin för Vårdagjämningen.

Detaljer för denna meditation finns i nedan länk.

  
Till sist, det är viktigt att komma ihåg att hela den heliga kreativa dynamiken händer hela tiden på samma gång. Må vi använda denna mars vårdagjämning till att föra oss samman till EN, och vara i energin i nåd och skönhet. Låt det bli så. Så är det.

Seger för Gudinnan!
Kommentarer