Pleiadisk Kontakt

Den 17 maj, 2014 aktiverades den Pleiadiska Portalen framgångsrikt.

Ljusets Krafter har nu kommunicerat att kontakt sekvensen kan initieras. Enligt Cobra behöver vi 12.000 människor som gör det för att skicka en sammanhängande kontaktsignal av pulserande ljus in i planetens energirutnät och till Pleiadierna. Det kommer att effektivt förvandla planeten till en Kontakt Skiva.

Detta kommer också att förbereda planeten för Komprimerings genombrottet, dvs Eventet.Här är instruktionerna från Cobra:

Om du äger en fastighet som har ett litet platt område som är stort nog för ett litet Pleiadiskt flygande tefat att landa, det behöver vara minst 7x7 meter för ett litet skepp att landa, men ideliskt är 30x30 meter, då kan du tyst säga följande dekret:

”I namnet av min Jag Är närvaro, kungör jag och befaller en landning av ett pleiadiskt skepp på marken jag äger, och min fysiska första kontakt med Pleiadierna från det skeppet, så fort som möjligt på bästa möjliga sätt.”

Det är mycket viktigt att du ALDRIG säger detta dekret högt och att du aldrig pratar om ditt dekret med någon, i annat fall kan du inte vara en del av Kontakt Disk projektet.

Genom att inte låta någon veta om du gjorde dekretet eller inte, skyddar du din egen kontakt sekvens med Pleiadierna från fysisk och ickefysisk störning från Cabal, som skulle kunna förhindra det från att ske. Men dela gärna instruktionerna för Kontakt Disk med den uppvaknade delen av den mänskliga befolkningen.


I en tidigare post har vi delat information om att du kan skriva brev till den Pleiadiska flottan.

Som delats av vår Broder Arbre Solaire:

”Varje massivt utbyte med våra stjärn Bröder och Systrar för oss närmre vår Första Kontakt. Låt dem veta hur du känner för dem, vädret, den planetariska situationen – vad helst som du önskar! Se dem som vänner
& förtrogna, för inga av dina tankar är ett mysterium för dem "

Du se på videon nedan:
Du kan också skriva ditt meddelande till Pleiadierna här:Seger för Ljuset!

Kommentarer