Daglig Buddistisk Pelare Meditation kl 3:30 PM UTC – Dela när och fjärranEn Buddistisk pelare är en permanent pelare av Buddistisk Eld, länkad till det planetariska nätverket. Det är en mycket användbar teknik för att skapa en ljusvirvel/vortex på en plats som assisterar Ljusets krafter att befria denna planet.Den kan skapas när en person är närvarande på plats eller på distans när en grupp människor gör det tillsammans.

Den kan också göras så stor som det behövs för att täcka en specifik plats, till och med en hel stad.
Ljusets Krafter har via Cobra bett att Buddistiska Pelare hålls dagligen på följande 13 platser:

Kontinent
Land
Stad
Africa
Egypt
Giza
Asia
China
Beijing
Asia
China
Chengdu
Asia
Taiwan
Taipei
Europe
England
London
Europe
France
Paris
Europe
Germany
Munich
Europe
Italy
Rome
Europe
Slovenia
Ljubljana
North America
USA / CA
Los Angeles
North America
USA / CA
Mount Shasta
North America
USA / DC
Washington
North America
USA / NY
New York

Meditera gärna på ovanstående platser som du känner dig dragen till.

Vi kommer därför att göra denna meditation kl 3:30 PM UTC. Vänligen dela detta när och fjärran och bjud in andliga grupper att vara med oss om du önskar.

Här är länk till vårt facebook event:


Du kan titta på satellitfoto av din valda plats innan meditationen, som du finner i länken nedan:


Du kan konvertera UTC till din lokala tidszon i nedan länk:


Här är länken till spellista för guidad inspelning:


Här är instruktionerna för att underhålla varje Buddistiska Pelare:

1. Använd din egen teknik för att försätta dig själv i ett avslappnat tillstånd. Ta ett djupt andetag av lysande vitt ljus. Andas ut allt som inte längre tjänar dig. Upprepa denna andning några gånger till. Säg sedan detta mantra, eller något liknande, tyst eller högt om du känner dig guidad:

”Jag Är Själen
Jag Är Gudomligt Ljus
Jag Är Gudomlig Vilja
Jag Är Gudomlig Kärlek
Jag Är Fast design av mig, Själen”

2. Visualisera att ditt själs stjärn chakra lyser upp med skinande vitt ljus. Visualisera detta ljus i form av en vortex som vrider sig i spiral nedåt och rensar ditt energifält.

3. Visualisera att en 5-spetsad stjärna placeras högt upp i skyn ungefär 9 miles ovanför den valda platsen. Se denna stjärna blänka högt ovanför den valda platsen, lysande av brilliant vitt ljus.

4. Visualisera nu ANs Vita Eld som kommer från den Galaktiska Central Solen, genom alla ljuspunkter i vårt solsystem och genom den 5-spetsade stjärnan, vidare genom den valda platsen och djupt in i Jordens centrum. Fortsätt visualisera denna pelare i några minuter.

5. Visualisera spetsen av en lysande vortex av vitt ljus som vrider sig i spiral nedåt medurs från den 5-spetsade stjärnan, och tar bort och transmuterar alla låga vibrationer, mörka entiteter och mörka energier, och bär dem upp till den 5-spetsade stjärnan för transmutering. Visualisera denna vortex av spinnande vitt ljus i några minuter.

6. Visualisera att denna Buddistiska Pelare är helt kopplad till alla Buddistiska Pelare på planeten, till det planetariska nätverket av Ljus under och på planetens yta, och alla punkter av Ljus som styrs av de Uppstigna varelserna, alla anslutna tillsammans med denna Buddistiska Pelare vid den 5-spetsade stjärnan i nätverket av lysande vitt ljus.

7. Nu i Källans namn, i namnet av Jag Är närvaron av evigt ljus förklarar och kommenderar vi att den Buddistiska Pelaren vid den valda platsen nu är komplett på alla plan som guidat av Källan.

Föreslagen tid för denna meditation är 15 minuter för varje plats.

Du kan också följa original instruktionerna för att sätta upp en Buddistisk Pelare om nu vill.

Som nämnts ovan kan du meditera på vilken som av de föreslagna platserna. Du kan också meditera på olika platser varje dag.

Seger för Ljuset!


Kommentarer