Brådskande! Meditation för Orkanen Willa & Tyfonen Yutu dagligen kl 4 PM UTC
Orkanen Willa närmar sig Mexicos Stillahavskust som en potentiell katastrofal kategori 5 storm, efter att ha upplevt vad National Hurricane Center kallar ”explosiv” förstärkning under de senaste 48 timmarna.


Willas högsta ihållande vindar, från måndag morgon, var 160 mph, vilket gör den till en orkan på högsta skalan. Dess nuvarande intensitet är något mer än orkanen Michael när den nådde land på Floridas långsmala landområde för mindre än två veckor sedan.

Stormen har superladdat sig i en otrolig takt sedan den bildades över helgen. Från söndag morgon till måndag morgon, har orkanen Willa ökat 80 mph på bara 24 timmar och gick från att bildas till en tropisk storm lördag morgon till en kategori 5 på mindre än 48 timmar.

 .
Willa kommer sannolikt att medföra kraftiga regn i delar av Mexico och väntas bli en farlig orkan när den når Marias Öarna och kusten i sydvästra Mexico sent på tisdagen. Livshotande stormvågor och översvämningar förväntas, tillsammans med förödande orkanvindar.
Förutom orkanen Willa, finns det en annan potentiell livshotande Tyfon Yutu, som för närvarande ligger öster om Taiwan. Även om den faktiska sökvägen fortfarande är osäker, förväntas den föra med sig risk för översvämningar och skadliga vindar till farliga hav till Guam och Norra Mariana Öarna.


Vi föreslår därför en daglig meditation kl 4 PM UTC för att skingra Orkanen Willa och Tyfonen Yutu från nu tills de båda lösts upp.
Du kan också inkludera denna i Nödsituations Meditationen dagligen kl 2 PM UTC om du känner dig guidad.


Här är länk till spåraren för Orkanen Willa:


Och spåraren för Tyfonen Yutu:


Följande tabell visar tiden för denna meditation i olika tidszoner:


Tid
Tidszon
Stad
06:00 am
HAST
Honolulu
09:00 am
PDT
Los Angeles
10:00 am
MDT
Denver
11:00 am
CDT
Chicago
12:00 pm
EDT
New York
01:00 pm
BRT
Rio de Janeiro
04:00 pm
UTC
Reykjavik
05:00 pm
BST
London
06:00 pm
CEST
Berlin
06:00 pm
EET
Cairo
07:00 pm
MSK
Moscow
11:00 pm
ICT
Bangkok
12:00 am
CST
Taipei
01:00 am
JST
Tokyo
03:00 am
AEDT
Sydney
05:00 am
NZDT
Auckland


Du kan finna tiden för denna meditation för andra platser här:


Var med oss om du känner dig guidad, och dela så mycket som möjligt.

Här är vårt Facebook event:Instruktioner:

1. Använd din egen teknik för att försätta dig i ett avslappnat tillstånd.

2. Sätt din intention att använda denna meditation som ett redskap för att skynda på processen för att upplösa Orkanen Willa och Tyfonen Yutu.

3. Visualisera en pelare av Ljus som utgår ifrån den Galaktiska Central Solen, vidare genom alla varelser av Ljus i vårt Sol System och sedan genom din kropp till Jordens centrum. Visualisera en annan pelare av Ljus som kommer från Jordens centrum, sedan upp genom din kropp och vidare upp i skyn till alla varelser av Ljus i vårt Sol System och vår galax. Du sitter nu i två pelare av Ljus, Ljuset flödar både uppåt och nedåt på samma gång. Håll dessa pelare av Ljus aktiva i några minuter.

4. Visualisera nu ett mjukt rosa ljus som löser upp Orkanen Willa och gör den harmlös. Visualisera att detta mjuka rosa ljus skyddar alla människor och deras fastigheter i orkanens väg. Visualisera att denna situation löses på det mest positiva sätt som är möjligt.

Du kan använda denna guidade inspelning för denna meditationen, men byt ut ordet ”Orkanen Irma” till ”Orkanen Willa och Tyfonen Yutu” i steg 2 och 4 när du gör visualiseringarna.


Seger för ljuset!

--------------------------------

Om denna blogg:

Vi Älskar Massmeditation organiserar massmeditationer för att hjälpa till med att uppnå planetarisk frigörelse så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.

Var gärna med på vår Nödsituations Meditation kl 2 PM UTC, Nyckeln till Frihet Meditation kl 3 PM UTC och Buddistisk Pelar Meditation varje dag om du känner dig guidad.

Länk till Nödsituations Meditationen:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/03/genombrotts-meditation-kl-2-pm-utc-och.html

Länk till Nyckeln till Frihet Meditation:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/08/nytt-dagligt-meditations-schema.html

Länk till Buddistisk Pelar Meditaiton:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/10/daglig-buddistisk-pelare-meditation-kl.html

Vi organiserar också olika massmeditationer regelbundet för olika syften. De finns i nedan länk:


Vi ger också ekonomiskt krisstöd till Ljusarbetare runt om i världen. Du får gärna göra regelbundna eller enstaka bidrag via länken nedan:


Vänligen assistera/supporta oss för en smidig övergång i den planetariska frigörelsen in i det högsta ljuset.

Kommentarer