Super Fullmåne Meditation söndag 3:e december kl 2:30 PM GMT
Fullmånen är en kraftfull tid för tacksamhet, att ödmjukt erkänna livets skönhet i sig själv och allt som du skapat. Du kanske känner ett brinnande begär att uttrycka din kreativitet, sväva ut i sensuella aktiviteter & genom djupa, kraftfulla och på samma gång ömsinta vibrationer, släppa alla aspekter av ditt liv som inte längre hjälper din högsta själsliga vision.


 webbläsare.</div></div>

Enligt Cobra, har det varit en stor rensning av månens energi det senaste årtiondet. Nu är vår måne helt klar och en ren och naturlig kropp av Ljus. Den överför den rena feminina energiprincipen till planeten. Därför är varje fullmåne ett underbart tillfälle att kontakta denna energi.


Speciellt den kommande Fullmånen i december, är den andra av triologin av Super Fullmånar som sker i november & december 2017 & januari 2018.

Decembers fullmåne handlar om att belysa sanningen, speciellt när det kommer till hur du kommunicerar, dina verkliga motiv och intentioner. Om du eller någon du känner har hållit tillbaka sanningen eller gjort saker av fel anledning, kan denna fullmåne föra tingen upp till ytan.
  
Sanningen kommer att avslöjas, så var tålmodig och låt saker och ting utveckla sig under närvaron av denna energin. Oavsett vilka sanningar som kommer i ljuset och som tjänar ditt högsta goda, var öppen och vet att sanningen verkligen kan göra dig fri.
Då detta är en utomordentlig möjlighet att hjälpa Ljusets Krafter, kommer vi att genomföra en speciell meditation under tiden för varje fullmåne.

I enlighet med länkarna nedan, är den exakta tiden för nästa fullmåne på söndag, 3 december kl 3:47 pm GMT. Vi kommer dock att genomföra denna meditation kl 2:30 PM GMT så att flest människor runt planeten kan deltaga.Du kan konvertera GMT tidszon till din lokala tidszon här:Guidad meditation på engelska finns i nedan länk:Guidad meditation i andra språk kan också återfinnas i följande spellista skapad av Smaly7:Ett Facebook event för denna meditation finns här:Instruktioner (Föreslagen tid för denna meditation är 15 minuter):


1. Använd din egen teknik för att försätta dig själv i ett avslappnat tillstånd.


2. Sätt din intention att använda denna meditation, under denna fullmåne, som en kraftfullt Ljusportal som ankrar ren gudomlig feminin energi till planeten.


3. Visualisera en pelare av ljus som kommer från den Galaktiska Central Solen, och sedan vidare genom alla punkter av ljus i vår galax och i vårt Sol System och sedan genom din kropp ner till centrum av jorden. Visualisera en annan ljuspelare som stiger från jordens centrum och upp genom din kropp och sedan uppåt mot himlen mot alla Ljus Varelser i vår galax och tillbaks till den Galaktiska Central Solen. Du är nu ankrad i två ljuspelare med ljus som flödar både uppåt och nedåt på samma gång.


4. Visualisera nu denna energi som en mjukt rosa stråle av ljus som flyter genom din kropp och sedan genom dina händer i form av en spiral som expanderar genom hela planeten och omsluter alla varelser och allt liv på Gaia och planeten. Visualisera att detta mjuka rosa ljus helar alla varelser, djur och växter, helar varje man, kvinna och barns sinnen och hjärtan.


5. Se alla varelser på planeten uppleva ren Gudinne energi. Se dem fria från de mörka krafternas grepp, se dem alla helade med alla bördor borttagna. Visualisera att alla människor lever i Fred, Harmoni, Kärlek och Förståelse med varandra.  Se dem fira och glädjefullt medverka i skapandet av det nya samhället på planeten i överflöd, välstånd och enighet. Se allas behov tillgodosedda och att alla lever sina liv på det sätt de önskar.


6. Se Livets Blommas planetära Ljusmönster fyllt med kärleksfullt rosa Gudinne Ljus av ovillkorlig kärlek. Visualisera alla gudinne vortexar på planeten bli aktiverade tillsammans med alla gudomliga maskulina vortexar och det planetariska ljusnätverket färdigställs och fullt aktiverat.

Och så är det
❤
Kommentarer