Ny skogsbrand i KalifornienDet är för närvarande en ny omgång med skogsbränder i södra Kalifornien, vilken är en av de värsta i regionen enligt nedan daglig index rapport.


Även om det inte är ovanligt att Södra Kalifornien påverkas av Santa Ana vindarna, med 6 dagar i rad med sådana torra vindar över regionen så hjälper det till att ge bränsle till elden. Det har heller inte varit några större regnfall i regionen sedan mars månad i år.
På grund av detta, hjälp gärna till att fokusera på denna nya brand i meditationen för Naturliga och av människan skapade katastrofer tills situationen har förbättrats. Meditationen hålls 4 PM GMT från måndag till lördag och kl 4:30 PM GMT på söndagar.

Du kan konvertera GMT tidszon till din lokala tidszon genom att använda nedan länk:

Och vara med i vårt Facebook event för denna meditation:

Guidad meditation finns nedan:Instruktioner för Meditationen Naturliga och av människan skapade katastrofer:


1. Använd din egen teknik för att försätta dig själv i ett avslappnat tillstånd.

2. Sätt din intention att använda denna meditation som ett verktyg för att påskynda processen att bringa harmoni och enhet för planeten Jorden och dess invånare. Visualisera detta genom att grunda dig själv till planetens kärna och visualisera guld och grön ljus som en spiral runt dig för att stärka din koppling till Gaia.

3. Visualisera en pelare av ljus som kommer från den Galaktiska Central Solen, och sedan vidare genom alla ljusvarelser i vårt Sol System, sedan genom din kropp ner till centrum av jorden. 

4. Visualisera en annan ljuspelare som stiger från jordens centrum och upp genom din kropp och sedan uppåt mot himlen mot alla Ljus Varelser i vårt Sol system och vår galax. Du sitter nu i två ljuspelare med ljus som flödar både uppåt och nedåt på samma gång. Håll dessa ljuspelare aktiva under några minuter.

5. Visualisera ett nätverk av ”Livets Blomma” runt Jorden upplyst av rosa kärleksfullt gudinneljus, vitt AN ljus, den blå flamman från Ärkeängeln Mikael, den violetta flamman och till sista grönt och gyllene ljus.

6. Se alla områden av vår värld i nutid och framtid som behöver helande ljus och kärlek, fyllda med ljus och se alla människor och levande varelser inom dessa områden i en cirkel av ljus.

7. Visualisera att alla som ankrar ljus jorden runt assisterar Ljus Styrkorna att sända kraftfulla strålar av ljus till alla de områden som har svår väderlek, skiften i de tektoniska plattorna, bränder eller svåra förhållanden och att man förstärker helande, kärlek och ljus.

8. Andas in tacksamhet. Tacka din ”Jag är – närvaro”, Källan, Gudinnorna runt Jorden, Ljust Styrkorna och alla varelser av ljuset för all assistans.


Seger för Ljuset!Kommentarer