GÖR DET VIRALT! Multidimensionell Portal Meditation, 0010110 Dekret & Command PB Stardust – från 17 december till 25 december kl 2:30 PM GMT/UTCDet är tid för action igen! Det är tid att ta vår planets öde i våra egna händer! Vi håller alla med om att processen med planetens frigörelse tar för lång tid. Här är vår chans att kollektivt på skynda processen.

Multidimensionell Portal och decembers Vinter Solstånds Meditation

Som beskrivit i Situations Uppdateringen i Cobra’s post den 7:e december:

”Det på går ett fullskaligt slag om planeten Jorden på plasma planet i sublunar space just nu. Ljusets krafter är fokuserade på att ta bort den maskliknande plasmoid entiteten som kom in i vårt Solsystem från Orion år 1996 och nu befinner sig runt planeten Jorden


Reaktioner från denna entitet och alla mindre entiteter som lever inuti dess kropp med sina exotiska plasma vapen har skapat brutala scalar attacker mot Ljusarbetare och Ljuskrigare nyligen".

Under de följande 9 dagarna från och med imorgon, har vi som en grupp av Ljusarbetare och Ljuskrigare en stor möjlighet att hjälpa Ljusets krafter i denna situation:

”En multidimensionell portal till det Galaktiska Centret är öppen from den 17 December
till och med den 25 December, med vändningspunkt den 21 December, som drastiskt kommer att ändra villkoren på plasma planet i större delen av sublunar space. Denna portal är delvis rätt
beskriven här:

Som också beskrivits av Untwine, vid varje Vintersolstånd mellan 1975 och 2025, är vårt solsystem justerat i en rak linje med det galaktiska planet och därmed också den Galaktiska Central Solen. Vi tar därför emot en blixt av energi från Central Solen varje Vintersolstånd. Vi kan använda detta för att justera oss själva med Ljuset, och låta det flöda genom vårt solsystem för att hjälpa till med Eventet.


I samarbete med det globala Prepare For Change team som har organiserat en global synkroniserad meditation vid den exakta tiden för decembers vintersolstånd den 21 december, samt i samråd med Cobra, föreslår vi att göra decembers vintersolstånds meditationen genom hela förnstret av den multidimensionella portalöppningen kl 2:30 PM GMT/UTC


Genom att göra denna massmeditation under den period som portalen är öppen, kan vi använda vårt gruppmedvetande till att skapa en stark intention att påskynda processen att rensa ut alla exotiska vapen på plasma planet och i sub lunar space för att sätta igång massarresteringarna, avslöjandena och Eventet.

Vetenskapliga studier har bekräftat de positiva effekterna för det mänskliga samhället med hjälpa av massmeditation, så var och en av er som medverkar i denna meditation kan verkligen hjälpa till med att bringa eventet och fullt avslöjande närmare:0010110 Dekret

Vi har mottagit denna kod genom Asiatiska kontakter som en nyckel till att accselerera  Eventet. Det rekommenderas att använda det som ett meditationsredskap för att fokusera vår intention mot att uppnå målet. Kombinerat med Ljus Mandalas ökar också funktionen mycket. Det är en binär nyckelkod för justering med kraften från den Galactiska Central Solen. Den uttrycker också en ”0-punkts funktion” där 001 och 110 är speglat omvänt som resulterar i den centrala ”0” justeringen med Källans centrum.


Command PB Stardust

Efter denna meditation, som kommer att avslutas ca 2:45 PM GMT/UTC, medan våra sinnen fortfarande är i ett meditativt tillstånd kan vi också utföra protokollet ”Command PB Stardust”, utvecklat av Pleiadierna som en gåva till männskligheten.

Upprepa bara ”Command PB Stardust” 3 gånger i ditt sinne”
Pleiadierna kommer sedan att använda sina avancerade teknologier för att få tillgång till ditt centrala nervsystem för att lätta på dina kroniska smärtor:
Du kan konvertera GMT/UTC tidszon till din lokala tidszon genom nedan länk:


Här är länken för att vara med i den världsomspännande synkroniserade meditationen vid den exakta tidpunkten för Decembers Vintersolstånd den 21 December kl 4:28 PM GMT/UTC, och möta upp med andra som mediterar på PrepareForChange/coeo:


Och länken till att medverka på Facebook:


Vi har också skapat ett Facebook event för Command PB Stardust Protokollet som en påminnelse:


Facebook event för meditationen under den multidimensionella portalens öppningsperiod kommer att annonseras här när den är klar.

UPPDATERING: Facebook eventet för den multidimensionella portal meditationen har skapats.Nedan är instruktionerna för Decembers Vintersolstånds Meditation skapad av Prepare for Change:


1. Slappna av i din kropp, känslor och sinne genom att fokusera på din andning eller på det sätt som fungerar för dig.

2. Sätt din intention att använda denna meditation som ett verktyg för att skapa fred, rättvisa, frihet och överflöd till Planeten Jorden och hennes invånare.

3. Visualisera en pelare av Ljus som utgår från den Galaktiska Central Solen, vidare genom alla Ljusvarelser i vårt Sol system, genom solen och Månen och sedan genom din Själs Stjärn Chakra och genom din kropp till Jordens center.

4. Visualisera nu en annan pelare av Ljus som stiger från Gaias centrum upp genom din kropp och uppåt i himlen mot alla varelse av Ljus i vårt solsystem och i vår galax.

5. Du står nu i två ljuspelare. Ljuset flödar både uppåt och nedåt på samma gång. Håll dessa ljuspelare aktiva under ett par minuter.

6. Visualisera en vortex av lysande vitt Ljus som stiger ner från I AM närvaron in i själens stjärn chakra för varje ljusarbetare på Jorden. Visualisera att de högre själven av de 144,000 aktiveras när de vaknar upp till sina respektive uppdrag.

7. Visualisera en vortex av lysande vitt Ljus som stiger ner från I AM närvaron in i själens stjärn chakra för varje människa på Jorden och in i deras energifält och personligheter och väcker dem till Ljusets verklighet, och ger dem kraften att till slut sätta sig själv fria från mörkret.

8. Se denna kollektiva stråle av ljus expandera in i Jordens Ljus Nätverk och koppla sig till Gaias Hjärta.

9. Se varje levande varelse på Jorden koppla ihop sig med sin själsfamilj och spirituella guider som en kollektiv stråle av ljus som sprids ut längs Jordens energinätverk.

10. Se detta Ljus fortsätta att expandera genom hela Jorden och genom hela solsystemet och ansluter till Själs Stjärn Chakrana för Agarthans, Ashtar Command, Pleiadierna, Sirianerna, Andromedanerna, Arcturianerna, Lyra folk, den Galaktiska Konfederationen och alla varelser av ljus som guidar och supportar mänskligheten gernom Jordens Uppstigning.

11. Se Gudinne energin i en spiral ner genom alla dessa lager av expanderande Ljus och för med sig fred, harmoni och frihet till Planeten Jorden.

Gudiade meditationer har redan skapats i många olika språk. Här finns den komplette YouTube spellistan:


Gör detta viralt! Dela det runt världen! Posta det på era websidor och bloggar. Invitera spirituella grupper att vara med. Om du känner till en alternativ media kanal, sänd det till dem. Du kan skapa en Facebook  grupp för din lokala grupp av människor som gör detta i din del av världen. Du kan skapa en video om detta och posta den på YouTube.

Kontakta också Corey Goode, David Wilcock, Benjamin Fulford, Veronika Keen, Justin Deschamps, Kauilapele, Steve Beckow eller ”The Mind Unleashed” om Decembers Vintersolstånds meditation om du kan.

Seger för Ljuset!

Kommentarer