Meditation för Myanmar kl 12:30 PM GMTSituationen i Myanmar är kritisk då den har nått en punkt där Rohingya folket, vilka är en Muslimsk minoritetsgrupp som bor i staten Rakhine, används som slavar och blivit offer för trafficking.Många familjer, kvinnor och barn har dött när de försökt fly och sedan drunknat som ett resultat då de inte kan simma.

Tjänstemän associerade med Daw Aung San Suu Kyi, Myanmars faktiska ledare, har anklagat internationella hjälparbetare att ha varit medhjälpare till Rohingyas militanta.

Intressant nog, undvek Påven Fransiskus att tala om denna situation när han var i Myanmar.


Lidandet har pågått alldeles för länge och behovet av Ljuset och helandet från Gudinnan är akut i detta område och för alla människorna i denna region, såväl som för de som flytt eller har förskt fly. Dessa människor behöver verkligt stöd och humanitär hjälp.

Vi föreslår därför en ny meditation för detta kl 12:30 PM GMT varje dag. Denna tid har valts så att människor i Asien, som är mer berörda av denna situation i Myanmar, enklare kan delta i denna meditation.


Här är vårt Facebook event:


Du kan konvertera GMT tids zon till din lokala tid genom denna länk:


Instruktioner (föreslagen tid för meditationen är 15 minuter)


1. Använd din egen teknik för att försätta dig i ett avslappnat medvetandetillstånd.

2. Sätt din intention för denna meditation att vara ett verktyg för att ankra Högsta Källans Ljus och närvaron av Gudinnans Rosa Helande Stråle genom hela Myanmars (Burma) område och alla människor associerade med detta område, flyktingar, militär, men, kvinnor, barn och alla levande varelser.

3. Visualisera en pelare av strålande vitt ljus som kommer från den Galaktiska Central Solen och från Kärnan på planeten, se detta ljus flöda uppåt och nedåt genom genom alla Ljusvarelser i vårt Sol system.

4. Visualisera att Gudinnans Rosa Stråle går genom varje levande varelse över hela Myanmar (Burma). Visualisera alla flyktingar från detta område i andra delar av världen omslutna med Ljus, Kärlek och Helande. Se den Heliga Halafian keramiken spinnande över detta område, och ankrar ren Kärlek och Ljus från Gudinnan.5. Visualisera att ärligt humanitärt bistånd kommer till alla i detta område och all Militär och Cabal drivna män och kvinnor stiga ner från våld, kontroll, ilska, och separation och se dem vända sig till Ljuset och acceptera Helande.


Kommentarer