Återvänd till Ljuset Meditation kl 3:30 PM GMT varje dag
Som nämnts i Situationsuppdateringen av Cobra den 17 november, samarbetar redan många medlemmar av mellanledet i Cabal och är villiga att vittna mot Cabal i utbyte mot amnesti.


Cobra rekommenderar följande meditation som kan hjälpa till att skynda på processen:

1. Slappna av i din kropp, känslor och sinne genom att fokusera på din andning eller vilket annat sätt som fungerar för dig.

2. Visualisera en vortex i lysande vitt Ljus som stiger ner från Själs stjärnans chakrat från alla Cabals mellanhänder in i deras energifält och deras personlighet, och väcker dem till Ljusets verklighet, guidande dem att stiga bort från Cabal och ge dem kraft att sätta sig själv fria.

3. Visualisera att alla dessa Cabals mellanhänder går med i det planetariska nätverket av Ljus, lägger ned sina destruktiva vapen och svek och lär sig att samarbeta och medverka i det mänskliga samhället på ett konstruktivt sätt.
I samarbete med Prepare for Change, föreslår vi att människor gör denna meditation kollektivt en gång i veckan kl 3:30 PM GMT. Du kan också göra den på egen hand på morgonen efter att du vaknat eller på kvällen strax innan du går och lägger dig om du vill.


Av astrologiska viktiga grunder föreslår vi att man gör den dagligen kl 03:30 PM GMT över de kommande veckorna till slutet på detta året.

Ett Facebook event har redan skapats för denna dagliga meditation.

Du kan konvertera GMT tidszon till din lokala tidszon genom nedan länk:Här är den guidade meditationen, som nu är tillgänglig i 9 språk:
Du kan också ladda ner den engelska guidade audion (i mp3) och video (i mp4) för denna meditation i nedan länkar:
Seger för Ljuset! Maat´s Rättvisa!


Kommentarer