Sista påminnelsen om Nyckel till Frihet Meditation den 11 augusti kl 9:11 AM UTC
Som många av er är medvetna om, kommer det att vara en viktig meditation den 11 augusti kl 9:11 AM UTC.Som namnet säger, är denna meditation ett kritiskt steg mot den slutliga befrielsen av denna planet.

Under denna meditation kommer Ljusets Styrkor att ha sitt fokus på Novaya Zemlya.Om vi är mer än 144.000 personer som gör denna meditation på samma gång, och därmed når den kritiska massan, kan Ljusets Krafter grunda Ljusenergin på planetens yta för att lösa dödläget mellan ljuset och de mörka kraferna.

Ljusets energi kommer ner från de eteriska, astrala och plasma planen och slutligen grundar sig på det fysiska planet, och frigör människorna.


Medverkan därför om du kan och dela så mycket du kan.
Du kan kolla tiden för denna meditation i din egen tidszon nedan.Här är instruktionerna för meditationen:
Föreslagen meditationstid är 15 minuter)

1. Använd din egen teknik för att sätta dig själv i ett avslappnat medvetandetillstånd.

2. Sätt din intention att använda denna meditation som ett verktyg för att skynda på processen av helande för Jorden och dess invånare, borttagande av toplet bomber och triggande av Eventet.

3. Visualisera en pelare av elektriskt blått ljus som härrör från den Galaktiska Central Solen, vidare genom Orions Stärnport (Al Nilam / Epsilon Orionis stjärna i Orion konstellationen), sedan in i vårt Sol System och genom alla varelser av Ljus inuti vårt Sol system och därefter genom din kropp till Jordens centrum.

4. Visualisera en annan pelare av ljus som reser sig från Jordens centrum, vidare upp genom din kropp och upp mot himlen mot alla varelser av Ljus i vårt Sol System och vår galax, vidare genom Orions stjärnport och för att slutligen ansluta med det Galaktiska Centret och Källan.

5. Du sitter nu i två pelare av Ljus, ljuset flödar både uppåt och nedåt samtidigt. Håll dessa pelare av Ljus aktiva i några minuter.

6. Visualisera nu ANs Vita Eld, som kommer från Källan, flyter genom det Galaktiska Centret och genom Orions stjärnport mot Jorden, renande alla återstående toplet bomber på plasma planet runt Jorden. Visualisera Ljusets Styrkor från den Galaktiska Kommando Flottan att ta bort och lösa upp alla återstående toplet bomber med sin avancerade teknik. Om du känner dig guidad kan du kalla på Ärkeängeln Metatron för att assistera i rengörings processen. Visualisera att ANs Vita Eld renar all anomali och vänder all entropi inom plasma skölden runt Jorden.

7. Visualisera att Eventet sker, återställande av Enhet, Harmoni, Fred och Välstånd till Jorden och hennes invånare. Visualisera att Källans Ljus manifesterar sig själv med lätthet på planeten Jorden och avslutar karantänen.

Många resurser har skapats för denna meditation.

Du kan finna alla guidade ljud och PR-videos överst i det här inlägget.


Här är den direkta länken till alla guidade ljudfiler på Youtube:


så väl som mp3 versioner av alla guidade ljudfiler för nedladdning:


Du kan också dela denna flyer där du känner dig guidad.


Eller vara med på denna meditation med fysiska grupper i ditt område.

Du kan också finna några vackra hjälpmedel för visualisering i meditationen här:Seger för Ljuset!

Kommentarer