Nyckeln Till Frihet Meditation – varje söndag kl 17.00 CESTRÄTTELSE: Tidpunkten för den veckovisa Nyckeln till Frihet meditationen har ändrats till söndag kl 17.00 CEST. Den kommer att ersätta både Genombrotts Meditationen och den Veckovisa Uppstignings Meditationen på söndag. Som ett resultat, kommer Nödsituations Meditationen att flyttas till 16.00 CEST på söndag. Ber om ursäkt för eventuell förvirring. Ytterligare ändringar till meditations schemat kommer att tillkännages i den kommande veckan.

Efter Nyckeln till Frihet Meditationen den 11 augusti, har Ljusets Krafter bett oss att fortsätta med denna meditation veckovis, så vi kommer att göra denna meditation varje söndag kl 17:00 CEST.

Som ett resultat kommer det INTE att vara någon Genombrotts Meditation eller Veckovis Uppstignings Meditation på söndag, och Nödsituations Meditationen kommer att flyttas till 16.00 CEST.

Du finner spellistan för guidade meditationer i mer än 30 språk skapade av Smaly7 i nedan länk.


Här är Facebook eventet för den veckovisa Nyckeln Till Frihet Meditationen:

Du kan också använda det interaktiva verktyget här:

Här är instruktionerna för denna meditation:

(Föreslagen meditationstid är 15 minuter)

1. Använd din egen teknik för att försätta dig själv i ett avslappnat medvetandetillstånd.

2. Sätt din intention att använda denna meditation som ett verktyg för att skynda på processen av helande för Jorden och dess invånare, borttagande av toplet bomber och triggande av Händelsen.

3. Visualisera en pelare av elektriskt blått Ljus som härrör från den Galaktiska Central Solen, vidare genom Orions Stjärnport (Al Nilam / Epsilon Orionis stjärna i Orion konstellationen), sedan in i vårt Sol System och genom alla varelser av Ljus inuti vårt Sol system och sedan genom din kropp till Jordens center.
4. Visualisera en annan pelare av ljus som reser sig från Jordens center, vidare upp genom din kropp och upp mot himlen mot alla varelser av Ljus i vårt Sol System och vår galax, vidare genom Orions stjärnport och för att slutligen ansluta till det Galaktiska Centret och Källan.

5. Du sitter nu i två pelare av Ljus, ljuset flödar både uppåt och nedåt samtidigt. Håll dessa pelare av Ljus aktiva i några minuter.

6. Visualisera nu ANs Vita Eld, som kommer från Källan, flyter genom det Galaktiska Centret och genom Orions stjärnport mot Jorden, renande alla återstående toplet bomber på plasma planet runt Jorden. Visualisera att Ljusets Styrkor från den Galaktiska Kommando Flottan tar bort och löser upp alla återstående toplet bomber med sin avancerade teknik. Om du känner dig guidad kan du kalla på Ärkeängeln Metatron för att assistera i rengörings processen. Visualisera att ANs Vita Eld renar alla anomali och vänder all entropi inom plasma skölden runt Jorden.

7. Visualisera att Händelsen sker, återställande Enhet, Harmoni, Fred och Välstånd till Jorden och hennes invånare. Visualisera att Källans Ljus manifesterar sig själv med lätthet på planeten Jorden och avslutar karantänen.
Du kan lära mer om ANs Vita Eld här om du önskar:


Seger för Ljuset!


Kommentarer