Helande för djuroffer på Eid al-AdhaEid al-Adha, Festivalen för Offrande, börjar på kvällen tisdagen den 21 augusti 2018 och slutar på kvällen lördagen den 25 augusti.

Som en del av traditionen, blir det offrande av getter, får, kor och lamm.
Vänligen inkludera därför läkning av alla djur som offras i denna festival som kan vara upp till miljoner, i Nödsituations Meditationen dagligen kl 2 PM UTC under de närmsta dagarna.


Visualisera att den Violetta Flamman omfamnar alla djur som offras och transmuterar alla negativa energier. Omfamnande dem med Gudomlig feminin energi som lugnar, vårdar och läker. Visualisera sedan att deras icke fysiska kroppar läks helt.

Seger för Ljuset!

-----------------------------------------------------------------------


Om denna blogg:

Vi Älskar Massmeditation organiserar Massmeditationer i syfte att bidra till att uppnå planetarisk befrielse så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.

Vänligen var med i vår Nödsituations Meditation kl 2 PM UTC och Nyckeln till Frihet Meditation kl 3 PM UTC varje dag om du känner dig guidad.

Länk till Nödsituations Meditationen:


Länk till Nyckeln till Frihet Meditation:


Vi organiserar också olika massmeditationer regelbundet för olika syften. De finns i länken nedan:


Vi ger också ekonomiskt krisstöd för Ljusarbetare runt om i världen. Du får gärna göra regelbundna eller enstaka bidrag via länken nedan:


Vänligen assistera/stöd oss för en smidig övergång i den planetariska befrielsen i det högsta ljuset.Kommentarer