Nyckeln till Frihet Meditation vid solförmörkelsen lördag 11 augusti 2018 kl 09:11 AM UTC – Snälla dela så mycket som möjligt!
Detta är en meditation föreslagen av The Portal blog.


Vi är alla överens om att processen för att besegra Cabal och fullt avslöjande tar för lång tid. Nu är det dags att ta ödet för vår värld i våra egna händer.

Den 11 augusti kommer det att vara en solförmörkelse som kommer att vara synlig från norra och östra Europa, norra delarna av Nordamerika och vissa nordliga och västliga platser i Asien.

Denna förmörkelse kommer att äga rum exakt 19 år efter den stora förmörkelsen den 11 augusti 1999, som var en vändpunkt i fönstret för planetarisk uppstigning 1975 – 2025.


19 år är en viss astronomisk cykel, relaterad till Solen och Månen, kallad Metons cykel.


Vi kommer att använda detta tillfälle till att göra en meditation vid 9:11 AM UTC den 11 augusti, för att påskynda processen för Fullt Information och rensning av Cabal för att slutligen frigöra mänskligheten.

Denna meditation är en Nyckel till frihet för:

   Fysiskt och andligt överflöd och välstånd
   Utforskning av Universum
   Kontakt med Plejaderna och andra positiva ET raser
   Återförening av själsfamiljer & tvillingsjälar
   Uppstigning

Och många fler positiva livserfarenheter som varje känslovarelse är garanterad.

Mer information om denna meditation finns i länken nedan:


Vetenskapliga studier har bekräftat positiva effekter av massmeditationer på det mänskliga samhället, så ni som ska delta i denna meditation kan faktiskt bidra till att föra Händelsen och Full Information närmare oss:Antalet människor som gör denna meditation är den mest inflytelserika faktorn inom kraften hos de på ytan av planeten levande människorna för att skynda på processen. Om vi kan vara 144.000 människor som gör denna meditation på samma gång, kan vi skapa en massiv helande kedjereaktion inom hela världens energifält.

I synnerhet hjälper denna meditation till att rensa en nyckel plats för Cabal/de mörka krafterna i Novaya Zemlya:
Samt deras exotiska vapen som kan leda till ömsesidigt garanterad förstörelse (MAD).På grund av dessa exotiska vapen är vi för närvarande i en form av Nash equilibrium.
Om vi kan nå den kritiska massan för denna meditation och hjälp att ta bort dessa vapen, kan genombrottet ske.
Därför, vänligen dela denna meditation så mycket du kan. Kontakta andliga grupper och alternativa medier för att dela denna meditation så långt som möjligt.

Corey Goode supportar denna meditation:


Som nämnts ovan, kommer vi att göra denna meditation vid högsta tidpunkten för Sol Förmörkelsen på lördag, 11 augusti kl 2:11 PDT i Los Angeles. Detta motsvarar 11:11 am EET i Kairo, 11:11 am CEST i Paris, 10:11:00 BST i London, 5:11 am EDT i New York, 4:11 am CDT i Chicago, 3:11 am MDT i Denver och 5:11 pm CST i Taipei.

Du kan kolla tiden för meditationen för din tidszon här:


Här är det officiella Facebook eventet för denna meditation:


Här är den guidade audion på engelska:


din webbläsare.</div></div>

Länkar till guidade audio på andra språk kommer att postas här när de blir tillgängliga.

Här är spellistan för guidade audios av Smaly7:Här är instruktionerna för denna meditation:

(Föreslagen meditationstid är 15 minuter)

1. Använd din egen teknik för att sätta dig själv i ett avslappnat medvetandetillstånd.

2. Sätt din intention att använda denna meditation som ett verktyg för att skynda på processen av helande för Jorden och dess invånare, borttagande av toplet bomber och triggande av Händelsen.

3. Visualisera den pelare av elektriskt blått ljus som härrör från den Galaktiska Central Solen, vidare genom Orions Stjärnport (Al Nilam / Epsilon Orionis stjärna i Orion konstellationen), sedan in i vårt Sol System och genom alla varelser av Ljus inuti vårt Sol system och vidare genom din kropp till Jordens center.


4. Visualisera en annan pelare av ljus som reser sig från Jordens center, vidare upp genom din kropp och upp mot himlen mot alla varelser av Ljus i vårt Sol System och vår galax, vidare genom Orions stjärnport och för att slutligen ansluta med det Galaktiska Centret och Källan.

5. Du sitter nu i två pelare av Ljus, ljuset flödar både uppåt och nedåt samtidigt. Håll dessa pelare av Ljus aktiva i några minuter.

6. Visualisera nu ANs Vita Eld, som kommer från Källan, flyter genom det Galaktiska Centret och genom Orions stjärnport mot Jorden, renande alla återstående toplet bomber på plasma planet runt Jorden. Visualisera Ljusets Styrkor från den Galaktiska Kommando Flottan ta bort och lösa upp alla återstående toplet bomber med sin avancerade teknik. Om du känner dig guidad kan du kalla på Ärkeängeln Metatron för att assistera i rengörings processen. Visualisera att ANs Vita Eld renar all anomali och vänder all entropi inom plasma skölden runt Jorden.

7. Visualisera att Händelsen sker, återställande av Enhet, Harmoni, Fred och Välstånd till Jorden och hennes invånare. Visualisera att Källans Ljus manifesterar sig själv med lätthet på planeten Jorden och avslutar karantänen.
Du kan lära mer om ANs Vita Eld här om du önskar:Uppdateringar om Nyckeln till Frihet Meditation finns i nedan länk:Samt även på denna blogg när den guidade audion för denna meditation finns uppladdad till vår YouTube kanal:Här är ett antal PR videos för denna meditation, fler videos kommer att adderas på denna blogg när de blir tillgängliga.


Här är spellistan för PR videos av Smaly7:Engelska:
Franska:Tyska:Ungerska:


Japanska:


Portugisiska:


Slovenska:
Seger för Ljuset!

Kommentarer