Nyckeln Till Frihet Meditation den 18 augusti kl 19:11 (5:11 PM UTC) och den 19 augusti kl 07:11 (5:11 AM UTC)Corey Goode, David Wilcock, Emery Smith och andra kommer att genomföra en global mass meditation den 18 augusti kl 19:11 och den 19 augusti kl 07:11.
Detta motsvarar:


Första Meditationen
Andra Meditationen
Berlin (CEST)
Augusti 18, 7:11 pm
Augusti 19, 7:11 am
Cairo (EET)
Augusti 18, 7:11 pm
Augusti 19, 7:11 am
Chicago (CDT)
Augusti 18, 12:11 pm
Augusti 19, 12:11 am
Denver (MDT)
Augusti 18, 11:11 am
Augusti 18, 11:11 pm
London (BST)
Augusti 18, 6:11 pm
Augusti 19, 6:11 am
Los Angeles (PDT)
Augusti 18, 10:11 am
Augusti 18, 10:11 pm
New York (EDT)
Augusti 18, 1:11 pm
Augusti 19, 1:11 am
Taipei (CST)
Augusti 19, 1:11 am
Augusti 19, 1:11 pm
Tokyo (JST)
Augusti 19, 2:11 am
Augusti 19, 2:11 pm

Du kan kontrollera tiden för meditationen för din tidszon här:
(sök efter tidszonen i Denver, Colorado som referens punkt).Liveströmningen för detta event kommer att inkludera presentationer i realtid så väl som en uppspelning och de två meditationerna.


De som inte har möjlighet att vara med via Liveströmningen men som vill vara med ändå, är inviterade att vara med i massmeditationen via Nyckeln till Frihet Meditationen under samma tid.

De personliga och världsomspännande positiva effekterna av mass meditationer beskrivs i detalj här.


Det är upp till oss! Låt oss gå samman! Låt oss äntligen starta ”Enighet i Gemenskapen” och göra skillnad!

Du kan finna spellistan för guidade inspelningar i mer än 30 språk i nedan länk:


Här är instruktionerna för denna meditation:

(Föreslagen meditationstid är 15 minuter)

1. Använd din egen teknik för att försätta dig själv i ett avslappnat medvetandetillstånd.

2. Sätt din intention att använda denna meditation som ett verktyg för att skynda på processen av helande för Jorden och dess invånare, borttagande av toplet bomber och triggande av Händelsen.

3. Visualisera en pelare av elektriskt blått Ljus som härrör från den Galaktiska Central Solen, vidare genom Orions Stjärnport (Al Nilam / Epsilon Orionis stjärna i Orion konstellationen), sedan in i vårt Sol System och genom alla varelser av Ljus inuti vårt Sol system och sedan genom din kropp till Jordens center.


4. Visualisera en annan pelare av ljus som reser sig från Jordens center, vidare upp genom din kropp och upp mot himlen mot alla varelser av Ljus i vårt Sol System och vår galax, vidare genom Orions stjärnport och för att slutligen ansluta till det Galaktiska Centret och Källan.

5. Du sitter nu i två pelare av Ljus, ljuset flödar både uppåt och nedåt samtidigt. Håll dessa pelare av Ljus aktiva i några minuter.

6. Visualisera nu ANs Vita Eld, som kommer från Källan, flyter genom det Galaktiska Centret och genom Orions stjärnport mot Jorden, renande alla återstående toplet bomber på plasma planet runt Jorden. Visualisera att Ljusets Styrkor från den Galaktiska Kommando Flottan tar bort och löser upp alla återstående toplet bomber med sin avancerade teknik. Om du känner dig guidad kan du kalla på Ärkeängeln Metatron för att assistera i rengörings processen. Visualisera att ANs Vita Eld renar alla anomali och vänder all entropi inom plasma skölden runt Jorden.

7. Visualisera att Händelsen sker, återställande Enhet, Harmoni, Fred och Välstånd till Jorden och hennes invånare. Visualisera att Källans Ljus manifesterar sig själv med lätthet på planeten Jorden och avslutar karantänen.
Du kan finna mer information om Nyckeln Till Frihet Meditationen i nedan länk.Seger för Ljuset!

Kommentarer