Vulkanen Fuegos utbrott i GuatemalaFörra söndagen hade Guatemalas vulkan Fuego ett urbrott vid lunchtid lokal tid (6 PM UTC).Detta utbrott har redan orsakat ett betydande antal efterverkningar och närmre 200 människor saknas fortfarande.

För tillfället har räddningsarbetare svårigheter då vulkanen visar tecken på fler aktiviteter.Vänligen inkludera därför detta i Nödsituations Meditationen kl 3 PM UTC om du känner dig guidad, och rena energin, så att vulkanen kan bli mer stabil för räddningsmanskapet att rädda så många liv som möjligt, och att de drabbade kan få mat och andra nödvändigheter.


Seger för Ljuset!

-------------------------------------------------------

Om denna blogg:

Vi Älskar Massmeditation organiserar massmeditationer i syfte att hjälpa till att uppnå planetarisk frigörelse så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.

Var med oss i Genombrottsmeditationen kl 2 PM UTC och Nödsituations Meditationen kl 3 PM UTC varje dag om du känner dig guidad.


Vi organiserar också olika massmeditationer regelbundet för olika syften. De återfinns i länken nedan.


Vi hjälper också till med akut finansiell support till ljusarbetare jorden runt. Ge gärna regelbundna eller enstaka bidrag genom att använda länken nedan:


Snälla assistera/supporta oss för en smidig övergång i planetarisk frigörelse i det högsta ljuset.Kommentarer