GÖR DETTA VIRALT! Sommar Solstånds Meditation den 21 juni 2018 kl 10:07 AM UTC
Vi närmar oss Sommar Solståndet, som infaller den 21 juni kl 10:07 am UTC. På denna dag, på den Norra hemisfären, når Solen sin högsta position på himlen, vilket gör det till den längsta dagen på året samt även markerar början på sommaren. På den Södra hemisfären når Solen sin lägsta position på himlen, och gör det till den kortaste dagen på året, samt markerar början på vintern.

Oavsett om du befinner dig på det norra eller södra halvklotet firar alla Solståndsritualer Jorden, Ljuset och Solen och är heliga tillfällen då vi kan knyta an till våra säsonger och spirituella cykler, komma i kontakt med Jorden, Solen och Kosmos.

Solstånd är en tid för självreflektion och förändring. Nu är det tid att ta en titt på det större perspektivet i ditt liv och din andliga väg och notera vad som inte är i balans. Vad är det som inte tjänar dig? Vilka saker säger du till dig själv och andra som inte är linje med vad du "predikar"? Vad gör du som inte tjänar ditt personliga och andliga växande?

I den norra hemisfären, är det Sommar Solstånd; i linje med elementet eld, passion, vilja och drivkraft. Detta är tiden att söka rätt åtgärder, att välja att gå i linje med din tro. Sommar Solståndet ger oss ett fönster att stiga in i den personliga kraft du har kultiverat det senaste året och att manifestera det som en ny vana, en ny relation, ett nytt sätt att vara i din kropp.Där är också en långsam sida vad gäller Sommar Solståndet – det lär oss tålamod. Frukten är fortfarande grön och tills dess den är mogen kan du inte påskynda det. Där finns den långsamma, säkra rytmen av tid som  säger att händelser kommer att stiga in i våra liv om vi tillåter dem. Vi kan inte skynda på saker, men om vi bara slappnar av och släpper taget, når tingen sin mognad utan ansträngning eller strävan av egot för vår del. Vårens frön har blivit planterade, vi har tagit hand om dem hela våren- nu är det tid att låta naturen ha sin gång.


I den södra hemisfären är det Vinter Solstånd; det firas också med eld, och vi firar födelsen av det nya solåret, Ljusets återvändande. Vi firar födelsen av den andliga solen i var och en av oss. För många kulturer är Vinter Solståndet ett firande av Gudinne (Mån) energi, som på denna dag då Månen föder fram Solen. På Vintersolståndets natt kan du välja att fira med ett Gudinne bad för att hjälpa till att rensa bort det gamla och välkomna det nya. Det finns några enkla ritualer för både Sommar & Vintersolståndet här:


Vinter solståndet är en tid för lugn energi, en tid att använda att fokusera inom dig själv, och fokusera på vad du verkligen vill och behöver. En tid att reflektera över vad som har varit och vad som ska komma. Vi kan använda energierna för denna tiden att lösgöra mycket av negativiteten från tidigare månader, lämna det förflutna, och göra förändringar inom oss själva så vi kan stiga in i det nya sol året med en återfödd känsla av oss själva, syfte och beslutsamhet. Denna tid att förflytta sig från mörkret till Ljuset är en tid för självreflektion, för regenerering, förnyelse och att veta att vi har förmågan att återskapa oss själva. En tid att sätta nya mål och intentioner, förutse framgången vi kommer att manifestera i det kommande året, och börja skapa det liv vi vill leva.

Vart än i världen du är, är alla Solstånds symboler en påminnelse för oss att Solen är evig, cykeln är förnyad och så är även du. Vi är inte separerade från Skaparen som vi betingats att tro. Vi är Gudomliga Varelser och vi är Ett. Solen är en symbol för vår interna samhörighet. Den skiner lika mycket på alla på vår vackra planet, och PachaMama (Moder Natur) supportar oss lika. Det är en tid för att finna enighet.

Vi kommer att använda möjligheten vid detta års Sommar Solstånd att skapa mer enighet mellan Ljusarbetare och Ljuskrigare, för att stabilisera den nya tidslinjen, för att assistera Ljus Krafternas verksamhet och för att förhindra ytterligare förseningar för planetarisk frigörelse.


Vi kommer att göra denna meditation vi den exakta tidpunkten för Sommarsolståndet på torsdag, den 21 juni kl 10:07 am UTC. Detta är det samma som 7:07 pm JST i Tokyo, 6:07 pm CST i Taipei, 12:07 pm EET i Kairo, 12:07 pm CEST i Paris, 11:07 am BST i London, 6:07 am EDT i New York, 5:07 am CDT i Chicago, 4:07 am MDT i Denver och 3:07 am PDT i Los Angeles.

Du kan kolla tiden för meditationen för din tidszon här:


Här är Facebook event för denna meditation:


Engelsk guidad audio för denna meditation finns här:


Här är vår spellista(guidad audio tillgänglig på engelska, Holländska, Franska, Tyska, Hindi, Portugisiska, Rysska, Telugu och enbart Musik):


Här är instruktionerna:

1. Använd din egen teknik för att försätta dig själv i ett avslappnat tillstånd.

2. Sätt din intention att använda denna Sommar Solstånds Meditation som ett verktyg till att skynda på frigörelsen av planeten Jorden och hennes invånare.

3. Visualisera en pelare av ljus som kommer från den Galaktiska Central Solen, och sedan vidare genom alla ljusvarelser i vårt Sol System, sedan genom din kropp ner till centrum av jorden. Visualisera en annan ljuspelare som stiger från jordens centrum och upp genom din kropp och sedan uppåt mot himlen mot alla Ljus Varelser i vårt Sol system och vår galax. Du sitter nu i två ljuspelare med ljus som flödar både uppåt och nedåt på samma gång. Håll dessa ljuspelare aktiva under några minuter.

4. Visualisera nu att alla Ljusarbetare och Ljuskrigare är omgivna av Ärkeängeln Mikaels Blå Stråle. Visualisera att detta ljus skyddar dem, så att inga negativa influenser stör och se den Blå strålen ge dem styrka att fokusera på sina uppdrag.

5. Visualisera att Saint Germaines Violetta flamma hjälper Ljusets Styrkor med att rensa alla kvarvarande energier som inte är av Ljuset på de fysiska, plasma, eteriska och astrala planen. Visualisera nu att ANs Vita Eld hjälper Ljusets Styrkor med att rensa alla kvarvarande negativa vapen på de fysiska, plasma, eteriska och astrala planen. Visualisera att alla Ljusets Krafters verksamheter fortsätter med full kapacitet.

6. Visualisera att alla de som håller Cintamani på jordens yta ankrar ren energi från källan till Cintamani Ljus Nätverket, harmoniserar, balanserar och synkroniserar med Regnbågens Gudinne Ljus, genom det gamla Atlantiska energi nätverket och de planetariska ley linjerna. Visualisera att Ren energi från Källan ankras över alla planetariska rutnät och nyckel vortexar, och för med sig Stabilitet, Harmoni, Ren Kärlek och Glädje.

7. Visualisera nu att varje levande varelse på planetens yta omges av det mjuka Rosa Kärleksfulla Gudinne Ljuset. Visualisera Enighet mellan medlemmar i varje Ljusarbetar grupp på denna vackra planets yta. Visualisera nu att alla Ljusarbetare, Ljuskrigare och Sanningssökare arbetar i enighet för skapandet av den Nya Jorden. Visualisera att alla blir immuna mot mörka manipulationer, skillnaderna sätts åt sidan, och människor ansluter till varandra i harmoni.

8. Visualisera att alla människor mottar klar kontakt med deras Högre jag och andliga guider. Visualisera att alla människor vaknar upp och ser den verkliga planetariska situationen. Se alla själar bli helade från tidigare trauman, smärta och lidande och se dem gå med Ljusets styrkor, accepterar kärlek och ljus i sina hjärtan. Visualisera att alla människor deltar i och supportar den planetariska frigörelsen. Visaulisera manifestationen av Eventet av den uppvaknade befolkningen på planetens yta.

9. Visualisera att alla moderskepp från den Galaktiska Ljus Federationen strömmar Rent Ljus från Källan genom planeten och se och känn att Ljuset ankras genom planetens kärna, virvlande genom till alla varelser.


Du kan också avsluta med följande korta meditation som föreslagits av Ljusets Krafter. Detta kommer att stärka kärlekens energifält som tjänar som vår skyddsköld.

1. Sätt dig bekvämt, blunda och slappna av genom att fokusera på din andning.

2. Omge dig själv med ett Rosa ägg fullt av Kärleksenergi.

3. Omge dina kära med likadana Rosa ägg fulla av kärleksenergi.

4. Omfamna hela mänskligheten och alla levande varelse på planeten Jorden i ett Rosa ägg fullt av Kärleksenergi.Gudinnan vill ha Fred och Enighet, och Fred och Enighet ska det bli.

Seger för Ljuset!

-------------------------------------------------------


Om denna blogg:

Vi Älskar Massmeditation organiserar massmeditationer i syfte att hjälpa till att uppnå planetarisk frigörelse så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.

Var med oss i Genombrotts Meditationen kl 2 PM UTC och Nödsituations Meditationen kl 3 PM UTC varje dag om du känner dig guidad.


Vi organiserar också olika massmeditationer regelbundet för olika syften. De återfinns i länken nedan.


Vi hjälper också till med akut finansiell support till ljusarbetare jorden runt. Gör gärna regelbundna eller enstaka bidrag genom att använda länken nedan:

Vänligen assistera/supporta oss för en smidig övergång i planetarisk frigörelse i det högsta ljuset.Kommentarer