Skydd och healing för Corey Goode och hans Familj
Kära Ljus Krigare och Healers
Den 28:e maj 2018 efterfrågade Corey Goode brådskande support för honom, hans familj och hans kollegor:

Corey Goode: ”Uppmanar alla ljusets krigare. Mitt Team, mina barn och jag har blivit kraftigt attackerade av en mix av spirituell och tekniskt förbättrade mänskliga psykiska attacker. Det har varit ett antal energetiska attacker så väl som intrång från ”Skugg Varelser” i våra hem/rum. Samma typ av upplevelser rapporteras just nu av olika allians anslutna kontakter, varav några haft ”Skugg Varelser” som gjort intrång på några mycket känsliga och skyddade platser. Allians genomgångar har varit extremt ovanliga under senare veckor. Vi fick veta att alla Allians tillgångar är operativa.
  
Informationen har blivit så nedstängd, att jag haft människor som brukat informera mig, kontakta mig och frågat om en ”Informations Fix”. Det är galet hur beroende man blir av att ta emot insider information. Jag förväntas ha ett möte med SSP Alliansen snart och bli vidare informerad om Illuminati typ av grupper som har infiltrerat våra samhällen. Jag har givit information från den ursprungliga briefingen rörande en Illuminati Kult som opererat och infiltrerat de esoteriska och ufologiska fälten, i en nyligen publicerad artikel av David Wilcock på hans websida. Vi tror att denna grupp är relaterad till de spirituella och energimässiga attackerna tillsammans med ”Skugg Varelsernas” trakasserier och reconnoissance.  Snälla, ta en stund och håll space för min familj och de jag arbetar tillsammans med. Vi välkomnar alla böner eller skydd eller positiva energier som du kan fokusera i vår riktning. Jag ser fram emot att träffa alla på CITD om några dagar.

Tack så mycket!

Corey Goode”


Snälla visualisera ett skydd av Ljus runt Corey, hans familj och hans kollegor.

1. Kalla på Saint Germaine och Se det Violetta Ljuset Rena Corey’s hem, bil/ar och alla familje medlemmar.

2. Visualisera den Kosmiska Blå Kristus STRÅLEN och rensa alla kopplingar från Corey och hans familj och hem av allt som inte är av det högsta goda.

3. Visualisera att ANs Vita Ljus Renar Corey, hans familj och hans hem och bil/ar.

4. Se nu Corey och hans familj i en sfär eller cirkel av Rosa Gudinne Ljus, som skyddar och skärmar av och sänder endast Kärleksfulla energier till deras varande.

5. Visualisera en Spegel runt Corey, hans familj, hans hem och se allt som inte är av det högsta goda, lösas upp med rent ljus från Källan.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Du kan också göra denna meditation:

”Drakens källor har kommunicerat ett effektivt protokoll för skydds meditation. Det är rekommenderat att använda detta protokoll en eller flera gånger dagligen och underhålla detta skydd genom Genombrotts fasen för att underhålla Ljusets vibrationsfrekvens".

1. Slappna av i din kropp, känslor och sinne genom att fokusera på din andning eller på något annat sätt som fungerar för dig.

2. Visualisera en skinande vit vortex av Ljus som strålar ut från din Själs stjärn chakra nedåt genom din kropp medurs, renande energifälten i din fysiska, plasma, eteriska, emotionella och mentala kropp. Upprätthåll denna vortex genom att ansluta den till källan för universellt Ljus och programmera den att upprätthålla alla dina energikroppar renade.

3. Visualisera en äggformad ljusgenomsläppande spegelsköld runt ditt aurafält av din fysiska, plasma, eteriska, astrala och mentala kropp.
Denna spegelsköld låter alla positiva energier in i ditt fält, men reflekterar och skickar tillbaka alla negativa energier tillbaks till dess källa (retur till avsändaren). Programmera denna spegelsköld att varna dig när någon typ av negativ energi skickas mot dig, och låt det reflekteras tillbaks till sitt ursprung.

4. Visualisera att Ljus organiserar om alla delar av dig själv och alla delar av ditt energifält tillbaka in i ett tillstånd av balans och harmoni. Under tiden kan du nynna mantrat OM eftersom att OM är Ljusets primära ljud och dess resonans kommer att återställa harmonin på mest effektiva sätt.


--------------------------------------------------------------------------------------------------

Du kan också kalla på ett Pleiadiskt skydd för Corey och hans familj och för dig själv:

Eller inkludera Corey Goode och hans familj i Akut Meditationen kl 3 PM UTC varje dag om du känner dig guidad.Seger för Ljuset!

-------------------------------------------------------

Om denna blogg:

Vi Älskar Massmeditation organiserar massmeditationer i syfte att hjälpa till att uppnå planetarisk frigörelse så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.


Var med oss i Genombrottsmeditationen kl 2 PM UTC och Akut Meditationen kl 3 PM UTC varje dag om du känner dig guidad.Vi organiserar också olika massmeditationer regelbundet för olika syften. De återfinns i länken nedan.Vi hjälper också till med akut finansiell support till ljusarbetare jorden runt. Gör gärna regelbundna eller enstaka bidrag genom att använda länken nedan:Snälla assistera/supporta oss för en smidig övergång i planetarisk frigörelse i det högsta ljuset.Kommentarer