Meditations UppdateringHär är en uppdatering av följande ämnen:
  • Fullmåne Meditation den 28 juni kl 2:45 PM UTC
  • Påminnelse om Freds Meditation för Syrien den 28 juni kl 4:53 AM UTC
  • Avståndshealing med Uppstigna Mästare och Helande Stjärnstrålar

Fullmåne Meditation den 28 juni kl 2:45 PM UTC

Fullmåne är en kraftfull tid för tacksamhet, att ödmjukt erkänna skönheten i livet självt och allt som du skapat. Du kanske känner en brinnande önskan att uttryck din kreativitet, känna bliss i sensuella aktiviteter & genom kraftfulla men ändå djupt känsliga vibrationer, släppa alla aspekter i ditt liv som inte längre tjänar din Själs högsta vision.Enligt Cobra, har det varit en stor rening av månens energi under det senaste årtiondet. Nu är vår måne en helt klar och ren naturlig ljus kropp. Den överför energi av den rena feminina principen till vår planet. Därför är varje fullmåne ett underbart tillfälle att komma i kontakt med den energin.
Fullmånen i juni 2018 är också i nära konjuktion med en stjärna som ger initiativ och idérikedom. En positiv aspekt till Uranus för med sig möjligheter till förändring och en vilja att bryta sig loss. Å andra sidan kommer denna fullmåne under Saturnus retrograda period, vilket är en tid av begränsningar, restriktion, ångest och rädsla. Som ett resultat får vi kanske hantera några utmanande situationer och negativa attityder som känns värre än de egentligen är. I det fallet ger denna fullmåne en chans att känna igen och erkänna problemet. Saker kan ske så utom kontroll att ett ingripande eller någon dratisk händesel behövs så att vi kan frambringa en ljusare framtid.

https://astrologyking.com/full-moon-june-2018/
Dessutom är det också ett utmärkt tillfälle för oss att vara redo för den Blå Månen och total månförmörkelse, som kommer att vara den längsta i århundradet, i slutet på juli.
Vi kommer därför att göra denna meditation kl 2:45 UTC så att så många människor som möjligt på planeten har möjlighet att medverka.
Före denna meditation kan du också medverka i Gudinne meditationen kl 2:30 PM UTC om du känner dig guidad att ankra Gudinne energier in i planetens energinätverk.
Du kan konvertera UTC tidzon till din lokala tidzon här:
Guidad audio för denna meditation på engelska finns i länken nedan.
Guidad audio på andra språk finns i följande spellista skapad av Smaly7:

https://goo.gl/Ybok6w
Ett Facebook event för denna meditation finns här:

https://www.facebook.com/events/1301751299970219/

Påminnelse om Freds Meditation för Syrien kl 4:53 AM UTC

Sedan April har vi föreslagit att göra en Freds Meditation för Syrien vid den exakta tiden för Fullmånen. Detta på grund av att den verkliga ockulta anledningen till den Syriska konflikten, är kriget över den Syriska Gudinne vortexen som är en av de viktigaste nyckel energipunkterna i det planetariska energi nätet. 
Var därför gärna med oss i denna meditation den 28 juni kl 4:53 AM UTC om du önskar.

Avstånds healing med Uppstigna Mästare och Helande Stjärnstrålar

Du kan också vara med på avståndshealing med Uppstigna Mästare och Helande Stjärnstrålar för att hjälpa människor världen runt att hela deras inre varande och sinne, organiserat av International Golden Age Group och Prepare For Change Japan. Detta är en gåva till alla och kostar inget.

https://www.golden-ages.org/2016/12/monthly-ascended-masters-stellar-healing-rays-remote-healing/

Det kommer att vara avståndshealing vid två tillfällen. Den 27 juni (onsdag) och 28 juni (torsdag) vi nedan tidpunkter.

Första dagen: onsdag 27 juni från kl 2 PM till 2:30 PM UTC

Andra dagen: torsdag 28 juni från kl 2 PM till 2:30 PM UTC

Länkar till live kanal för varje session kommer att postas här när de blir tillgängliga.

Känn dig fri att vara med på den ena eller båda sessionerna.

Seger för Ljuset!


Kommentarer