Protokoll för att släppa rädslaProtokoll för att släppa rädsla
Ljusets Krafter vill att vi ska veta att vi är kapabla att släppa vår egen rädsla, tillsammans med deras hjälp, om vi ansluter oss till våra högre själv och ljuset inom våra hjärtan och med vår gudomliga fria vilja.

Nedan är ett protokoll för att släppa rädsla. Må det hjälpa många.

Visualisera två sfärer av regnbågsljus framför dig, en på din vänstra och en på din högra sida.

Lyft nu din vänstra hand och visualisera att alla dina rädslor strömmar in i sfären på din vänstra sida.

Du kan säga ett mantra som kommer från ditt hjärta eller du kan sjunga en sång. Om du kan sjunga i Ljus språket så är det ännu bättre.

Till exempel: Jag uppmanar mitt högre själv att hjälpa mig att rensa det som inte är av det högsta goda för min själs essens och alla omkring mig. Jag ber att all rädsla från tidigare liv som präglats in i mitt varande på alla plan, frigörs och löses upp.

Visualisera nu att ditt Högre Jag möter Ljusets Krafter från t ex Pleiaderna, Sirius, Arcturius, Lyra etc på de högre eteriska planen, och se dem ta sfären som är full av rädslor och lösa upp den med rent vitt ljus (Ans Vita Eld) när den tas till den Galaktiska Central Solen.

Visualisera nu allt som du önskar dig i den högsta vibrationen, som kärlek, glädje, helande, fred, harmoni och medkänsla etc för dig själv, din själsfamilj och alla runt dig. Se allt som är av det högsta goda för alla skickas in i sfären med regnbågsljus på din högra sida. Se denna sfär växa större och se dig själv stiga in i denna sfär av ljus. Se nu sfären expandera med din ljusradie.

Visualisera ljuset från dessa avsikter i den högra sfären av ljus kodade inom de eteriska, astrala, plasma och fysiska planen rinnandes ner från ditt högre själv till ditt multidimensionella själv och in i det fysiska planet.

Och så är det.

Du kan genomföra detta dagligen.

Seger för Ljuset!

------------------------------------------------------


Om denna blogg:

Vi Älskar Massmeditation organiserar massmeditationer i syfte att hjälpa till att uppnå planetarisk frigörelse så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.

Var med oss i Genombrotts Meditationen kl 2 PM UTC och Nödsituations Meditationen kl 3 PM UTC varje dag om du känner dig guidad.


Vi organiserar också olika massmeditationer regelbundet för olika syften. De återfinns i länken nedan.


Vi hjälper också till med akut finansiell support till ljusarbetare jorden runt. Gör gärna regelbundna eller enstaka bidrag genom att använda länken nedan:

Vänligen assistera/supporta oss för en smidig övergång i planetarisk frigörelse i det högsta ljuset.Kommentarer