Jordbävning i Osaka, Japan
A magnitude 6.1 earthquake shook areas of Japan today, causing widespread disruption Source: https://www.express.co.uk/news/world/975756/Earthquake-Osaka-Japan-today-map-of-Japan-earthquake-today-Osaka


En jordbävning med en magnitud av 6.1 slog till mot den Japanska staden Osaka och närligande områden strax före 8 am lokal tid på måndagen den 18 juni. Fyra människor har dött, inkluderat en nio årig flicka och mer än 300 andra är skadade.


Jordbävningen, som inte satte igång någon tsunami, lämnade mer än 170.000 hushåll utan el i Osaka prefekturen och närliggande Hyogo prefekturen, där en jordbävning dödade mer än 6.400 människor i staden Kobe i januari 1995.


Water flows out from cracks in a road damaged by an earthquake in Takatsuki, Osaka prefecture, western Japan, in this photo taken by Kyodo June 18, 2018. KYODO / REUTERS Source: HTTPS://WWW.CBSNEWS.COM/NEWS/JAPAN-EARTHQUAKE-OSAKA-TODAY-2018-06-17/

Måndagens jordbävning var av en relativt låg magnitud, men orsakade farliga skakningar på grund av dess grunda djup på 13 km. Det registrerades upp till en lägre -6 på den Japanska seismiska intensitetsskalan av 0-7. Jordbävningar på den lägre -6 intensiteten gör det svårt för människor att stå på fötterna och kan förflytta lösa möbler och andra föremål.

Myndigheterna varnade för möjliga starka efterskalv. ”Det finns en rädsla för risken att hus kollapsar och jordförflyttningar har ökat starkt i områdena för jordbävningen” säger Toshiyuki Matsumori från landets meterologiska byrå.


Sänd därför gärna din kärlek och healing genom att inkludera detta i Nödsituations Meditationen kl 3 PM UTC, om du känner dig guidad.Seger för Ljuset!


-------------------------------------------------------

Om denna blogg:

Vi Älskar Massmeditation organiserar massmeditationer i syfte att hjälpa till att uppnå planetarisk frigörelse så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.

Var med oss i Genombrotts Meditationen kl 2 PM UTC och Nödsituations Meditationen kl 3 PM UTC varje dag om du känner dig guidad.


Vi organiserar också olika massmeditationer regelbundet för olika syften. De återfinns i länken nedan.


Vi hjälper också till med akut finansiell support till ljusarbetare jorden runt. Gör gärna regelbundna eller enstaka bidrag genom att använda länken nedan:


Vänligen assistera/supporta oss för en smidig övergång i planetarisk frigörelse i det högsta ljuset.
Kommentarer