Vandrande VargenDon Alejandro Cirilo Perez Oxlaj är den ”Äldste” inom Maya folket. Hans Maya namn är Wakatel Utiw, som betyder ”Vandrande Vargen”.

Vandrande Vargen är också ledaren och en nyckelperson inom Maya kulturen och en Ambassadör i Guatemalas regering, som representerar det inhemska folkets rättigheter och önskningar.


Olyckligtvis blev han påkörd av ett fordon på vägen hem från en ceremoni som han ledde i Guatemala i onsdags, och har fått ihållande livshotande skador. Akut kirurgi var planerat för ett brutet lårben och en hand idag, men med hans höga ålder och försvagade tillstånd har operationen skjutits upp på obestämd tid på grund av symtomatisk bradykardi samt lunginflammation.   

Det har rapporterats att hans tillsånd är kritiskt. Han skulle blivit opererad igår men det finns komplikationer med hans hjärta. Han får stark antibiotika nu för att förbättra hans tillstånd för en möjlig operation på måndag.

Du kan skicka honom kärlekt och healing genom att göra dig själv bekväm och visualisera Vandrande Vargen omgiven av ett rosa ägg fullt av kärleksfull energi.Det är en kritisk tid, det är också viktigt för alla att vara mer försiktiga. Då var och en av oss, inkluderat våra familjemedlemmar och vänner har en unik väg att hjälpa till att manifestera Eventet.


Kommentarer