Gudinnemeditation 2:30 pm varje dag och 4:30 pm söndagarCobra nämnde i sin blogpost den 18 februari att för den planetariska frigörelsens skull, är det mycket viktigt att så många människor som möjligt gör de två Gudinnemeditationerna så ofta som möjligt, dvs Gudinne Vortex Meditation och Meditationen för återkomsten av Gudinnan.


För att supporta detta initiativ kommer vi att organisera en ny daglig massmeditation som en kombination av dessa två meditationer kl 2:30 PM UTC varje dag, såväl som efter den Veckovisa Uppstigningsmeditationen på söndagar kl 4:30 PM UTC.

Känn dig dock fri att göra dessa meditationer så många gånger som möjligt som Cobra föreslog.

På grund av denna nya dagliga meditation kommer tiden för Nymåne samt Fullmåne meditationerna att flyttas till 2:45 PM UTC från och med nästa Fullmånemeditation den 2 mars.

Nedan finns instruktionerna för denna meditation. Den föreslagna meditationstiden är 15 minuter.

1. Slappnar av i sinne och kropp genom att fokusera på din andning några minuter.

2. Visualisera en pelare av rosa ljus som kommer från den Galaktiska Central Solen, sedan genom din kropp och vidare till Jordens centrum. Håll denna pelare av Ljus aktiv i några minuter. Visualisera sedan en kärleksfull feminin närvaro i formen av en vacker Gudinna som stiger ned från himlen och in i din fysiska kropp. Denna närvaro kommer att harmonisera din innre kvinna och göra dig mer kärleksfull. Stanna förenad med denna närvaro ett tag.

3. Visualisera en ljus ny spirituell framtid för mänskligheten, med män och kvinnor i en perfekt förståelse, med vårt samhälle som växer ifrån behovet av krig och konflikter när alla mörka entiteter, fysiska och icke fysiska, tas bort från vår planet. Visualisera att alla sår i männskligheten helas, att hela mänskligheten blir inspirerad och guidad genom att alla har sin egen koppling till sin egen Själ och Källan i perfekt balans med deras inre manliga och kvinnliga aspekter.

4. Lyft dina händer ovanför ditt huvud och börja rotera din kropp medurs.

5. Medan du gör detta, sjunk mantrat iiii (uttalas ee-ee) så att det vibrerar genom din kropp och visualizera att din kropp transformeras till en lysande pelare av ljus.

6. Fortsätt sjunga mantrat och rotera. Efter några minuter, släpp ner dina händer nära din kropp och fortsätt att rotera medurs.

7. Medan du gör detta, börja sjunga mantrat eeeaaa (eee uttalas som e i ”America” och INTE som e i ”Venus”, och a uttalas som a i ”America”) så att det vibrerar genom din kropp och visualisera en regnbågsvortex av Ljus som expanderar från ditt hjärta utåt och genom hela planeten. Kalla på närvaron av dina spirituella guider, Uppstigna mästare, Pleiadier, Änglar, Delfiner, Tvillingsjälar, Själsfränder, Själsfamiljer och andra varelser av Ljus.

8. Fortsätt sjunga mantrat och rotera och stanna i närvaron av alla dessa Ljusvarelser ett tag.

Den guidade audion för denna meditation blir snart tillgänglig.

Nedan är länken till Facebook eventet för denna meditation:


Du kan också finna förklaringen till hur Gudinnans Vortex Meditation ska utföras i denna post.


Gudinnan vill ha Uppstigning och Uppstigning ska det bli!

P.S. Detaljerna kring de nya Genombrotts och Nödsituations Meditationerna kommer att publiceras inom några dagar.

Kommentarer