MeditationsuppdateringFörst av allt, tack igen alla som deltagit i någon av meditationerna för Isis Astara den senaste veckan.

Enligt den senaste uppdateringen från Cobra, ”Hon har framgångsrikt förflyttat sig genom plasma planet och är nu tillsammans med sina andliga guider, omgiven av Kärlek, glad över att hon äntligen är fri.” Det känns bra att veta att ”Efter Eventet, kommer hon tillbaks igen i en klonad kropp som kommer att se ut exakt som hennes fysiska kropp i detta livet. Hon kommer att leva i ett område av Ljus, ankra energier från Gudinnan och leva ett glädjefyllt liv i den Gyllene eran som hon alltid ville leva”.
Vi är därför glada för att kunna meddela att meditationen för Isis Astara var 4:e timme nu avslutas då hon är tillsammans med sina andliga guider.

Alert Meditationen kommer dock att fortsätta var 4:e timme för att assistera Ljusets Krafter och deras verksamhet.

Du kan finna detaljer om Alert Meditationen på följande sida i denna bloggen.


Som Cobra nämnt, under denna kritiska tid för planetens frigörelse, är det av största vikt att vara i kontakt med den feminina Gudinne närvaron och nära kvaliteter som kärlek, medkänsla och ömhet för att stabilisera övergången och motverka den grymhet som är så förhärskande på planetens yta.

Vi kan hjälpa till genom att utföra Gudinnans Vortex när helst vi finner oss guidade. Beskrivning av denna finns i följande poster:Seger för Ljuset!Kommentarer