Jordskalv i TaiwanUnder de senaste dagarna har det varit ett större antal måttliga jordskalv runt Taiwan, så väl som ett av magnituden 6.4 nordöst om Hualien.


Sänd därför gärna din kärlek och healing genom att inkludera detta i Meditationen för Naturliga och av människan skapade katastrofer kl 4 PM UTC måndag till lördag samt kl 04:30 PM UTC på söndagar.

Du kan konvertera UTC tidszon till din lokala tidszon här:


Här finns spellistan för de guidade meditationerna i olika språk:


Nedan är instruktionerna för meditationen:

1. Använd din egen teknik för att försätta dig själv i ett avslappnat tillstånd.

2. Sätt din intention att använda denna meditation som ett verktyg för att påskynda processen att bringa harmoni och enhet för planeten Jorden och dess invånare. Visualisera detta genom att grunda dig själv till planetens kärna och visualisera guld och grön ljus som en spiral runt dig för att stärka din koppling till Gaia.

3. Visualisera en pelare av ljus som kommer från den Galaktiska Central Solen, och sedan vidare genom alla ljusvarelser i vårt Sol System, sedan genom din kropp ner till centrum av jorden.

4. Visualisera en annan ljuspelare som stiger från jordens centrum och upp genom din kropp och sedan uppåt mot himlen mot alla Ljus Varelser i vårt Sol system och vår galax. Du sitter nu i två ljuspelare med ljus som flödar både uppåt och nedåt på samma gång. Håll dessa ljuspelare aktiva under några minuter.

5. Visualisera ett nätverk av ”Livets Blomma” runt Jorden upplyst av Rosa kärleksfullt Gudinneljus, Ans Vita eld, den Blå Flamman från Ärkeängeln Mikael, den Violetta Flamman och till sista Grönt och Gyllene Ljus.

6. Se alla områden av vår värld i nutid och framtid som behöver helande ljus och kärlek, fyllda med ljus och se alla människor och levande varelser inom dessa områden i en cirkel av ljus.

7. Visualisera att alla som ankrar ljus jorden runt assisterar Ljus Styrkorna att sända kraftfulla strålar av ljus till alla de områden som har svår väderlek, skiften i de tektoniska plattorna, bränder eller svåra förhållanden och att man förstärker Helande, Kärlek och Ljus.

8. Andas in tacksamhet. Tacka din ”Jag är – närvaro”, Källan, Gudinnorna runt Jorden, Ljust Styrkorna och alla Varelser av Ljuset för all assistans.

Det rekommenderas också att stärka Cintamani Ljusnätet för att reducera antalet kraftfulla jordskalv, och att vi kan hålla vår personliga Cintamani sten i vår hand under meditationerna för att hjälpa till att stärka Cintamani Ljusnätet.

Seger för Ljuset!

Kommentarer