Uppdatering för Nödsituations Meditationen - Skogsbränder i Europa och USA
Säsongen för skogsbränder är över oss. Bränderna i Grekland har nu tagit så många liv att Grekland har annonserat tre dagars landssorg. Räddningsarbetet pågår fortfarande.

I Sverige finns pågående evakueringar där bränderna i norra Sverige fortfarande rasar, orsakat av den värsta torkan i Sverige på 74 år.

Jordbrukarna i UK rapporterar ”Eldons villkor”.


I Kalifornien finns det redan bränder i både övre och nedre delarna av delstaten, med städerna nära Yosemite Nationalpark som nu evakuerats, och det finns en skogsbrand i södra Oregon.

Det har rapporterats att åskan i söndags stannade över områden söder om gränsen mellan Oregon/Kalifornien, vilket gav lite andrum och begränsade skapandet av nya skogsbränder. Röken från skogsbränderna ligger dock över området och skapar problem med luftkvaliteten över regionen som föranledde rådgivning om luftkvaliteten. Luften var den värsta i nationen i måndags och resten av veckan ser inte mycket bättre ut.
Ovan karta visare nuvrande skogsbränder och nivå för ohälsosam luft kvalitet. (Foto: Oregon Smoke Blog / Oregon Department of Forestry)

Skogsbränderna i Kalmiopsis Vildmarken har också fortsatt att växa. (Foto: Incident Command Teams / Inciweb)
Myndigheter rekommenderar att man bär mask utomhus och nämnda känsliga grupper, såsom små barn och gravida kvinnor, kan överväga att lämna staden. Evakueringsvarningar har också skickats ut.

Då de vilda bränderna sprider sig på alla platser och orsakar dålig luftkvalitet, skulle vi vilja lägga detta till Nödsituations Meditationen kl 3 PM UTC tills situationerna förbättrats.


Visualisera alla människor och djur säkra inom de områden som eldarna brinner, och se hjälp erbjuden till alla familjer som behöver säker evakuering, och helande till alla som har skadats och alla som har lidit förlust.

Visualisera även alla brandmän och räddningspersonal i säkerhet då de hjälper till att lugna bränderna och finna vägar att hålla dem borta från att förstöra fler bostäder och/eller livsmedelsgrödor.

Se att luftkvaliteten förbättras för alla för att kunna andas väl.Visualisera att alla elementaler assisterar och så att alla är säkra när ny mark frambringas på jorden. Visualisera Gudinnan Hestia (Gudinnan för hjärtat, arkitektur och rätt ordning i familjelivet, familjen, hemmet, staten) och Adrestia (dotter till Ares och Afrodite) och Harmonia (odödlig gudinna av harmoni och endräkt, assisterar att harmonisera och hela situationen.Seger för Ljuset!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om denna blogg:

Vi Älskar Massmeditation organiserar massmeditationer i syfte att hjälpa till att nå planetarisk frigörelse så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.
Snälla var med oss i genombrotts Meditation kl 2 PM UTC och Nödsituations Meditation kl 3 PM UTC varje dag om du känner dig guidad.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

Vi organiserar också olika massmeditationer regelbundet för olika syften. De återfinns i nedan länk:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Vi hjälper också till med finansiell support vid nödsituationer till ljusarbetare jorden runt. Hjälp gärna till med regelbundna eller enstaka bidrag genom att använda länken nedan:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Snälla assistera/supporta oss för en smidigt övergång i den planetariska frigörelsen i det högsta ljuset.


Kommentarer