Fullmåne Meditationer vid månförmörkelse den 27/28 juli 2018
Vi närmar oss den andra totala månförmörkelsen under 2018, efter den förra i januari.

Detta kommer att vara den första centrala månförmörkelsen sedan den 15 juni 2011. Då den kommer att ske nära den högsta punkten, kommer den här förmörkelsen också att vara den längsta totala månförmörkelsen under det 20:e århundradet. Hela förmörkelsen kommer att vara i fyra timmar, medan den totala varar i ca 103 minuter.


Den totala Månförmörkelsen kommer att vara synlig i större delen av Australien, Asien, Afrika, Europa och Sydamerika.


Du kan titta på en kort förhandsgranskning av den kommande Månförmörkelsen i följande video:

Totala Månförmörkelser kallas också ibland för Blodmåne pga det röd-oranga skenet som månen får under förmörkelsen, vilket är resultatet av Rayleigh spridning (samma effekt som orsakar att solnedgångar upplevs som rödaktiga) och refraktion av det ljuset av Jordens atmosfär på dess umbra (skugga).
Vid det här tillfället kommer Månen emellertid inte att vara den enda ”röda” himlakroppen på himlen. Denna förmörkelse kommer att ske samma natt som Jorden passerar mellan solen och mars, placerande Mars i opposition på vår himmel. I en av himlens underbara sammanträffanden sker även Mars opposition den 27:e juli. Detta kommer att vara den bästa mars oppositionen sedan 2003. Mars kommer lätt att kunna vara synlig om vädret tillåter, och kommer att fortsätta var mycket klar och röd resten av juli och augusti 2018.


Enligt Untwine, ”handlar denna totala Månförmörkelse om att ”hela det Gudomliga Maskulina”. De flesta av de maskulina planeterna i vårt solsystem är retrograda, vilket innebär att det är tid för en återblick/granskning, att blicka inåt och rensa ut. Mars, planeten för maskulin action och påstående, är också retrograd, det är därför som den ser ut att röra sig sakta bakåt på himlen. Då den gör så, går det mot en konjunktion med Lilith den Kosmiska Livmodern, symboliserande att det Maskulina granskar sig själv, frigör, rensar och går tillbaks till kopplingen med Den Gudomliga Modern. Vi har också Chiron, den transmuterande och helande planeten som just stigit in i mars tecken Väduren, skapande en aspekt till mars, så temat är mycket klart.”
”Det Feminina har blivit mest förtryckt på denna planet och detta har diskuterats mycket. På samma gång, verkar det som att de flesta människor inte riktigt refleterat över vad Maskulin energi verkligen är.”

”Maskulin energi är den kreativa impulsen av den Gudomliga Viljan. Det är inte här endast för att skydda mot dåliga saker. Den är det fridfulla förkroppsliggandet av impulsen att skapa och manifestera Gudomligt Syfte.”
”Mars och Maskulin energi handlar om hur vi hävdar vilka vi är i världen, för både män och kvinnor. Detta blir ofta skuggigt, förvrängt, konkurrensaktigt och osäkert”.

Untwine nämnde också att ”en aspekt av Mars på denna planeten är snedvridningen av dess energi, associerad med krig:”Därför är den kommande förmörkelsen tillsammans med andra planetariska uppställningar en perfekt tidpunkt att ”ta kriget ut ur den maskulina sidan av oss alla. Släppa aggression och trauman, att frigöra alla tidigare erfarenheter när vi inte kunde eller inte stod upp för oss själva, frigöra den undertryckta energin. Lära oss att fridfullt tala för oss själva, respektera vars och ens Fria Vilja, fortfarande i union med den Gudomliga Moderns Grace och omtanke om varandra.I samarbete med Untwine, föreslår vi tre meditationer för att ankra energierna för den längsta månförmörkelsen det här århundradet och för att ankra balans och Freds energier in i det planetariska nätverket, och även för att assistera med det Inre Äktenskapet.

Månförmörkelse Uppstignings Meditation (i början av månförmörkelsen)

Du kan kolla tiden för meditationen i din tidszon här:


Och nedräkningsklockan för denna meditation vid början av denna månförmörkelse:


Vi kommer att göra denna meditation vid början av den Fulla Månförmörkelsen den 27 juli kl 7:30 PM UTC.


Fredag
27 Juli

09:30 am
HAST
Honolulu
12:30 pm
PDT
Los Angeles
01:30 pm
MDT
Denver
02:30 pm
CDT
Chicago
03:30 pm
EDT
New York
04:30 pm
BRT
Rio de Janeiro
07:30 pm
UTC
Reykjavik
08:30 pm
BST
London
09:30 pm
CEST
Berlin
09:30 pm
EET
Cairo
10:30 pm
MSK
Moscow
Lördag
28 Juli

02:30 am
ICT
Bangkok
03:30 am
CST
Taipei
04:30 am
JST
Tokyo
05:30 am
AEST
Sydney
07:30 am
NZST
Auckland

Här är Facebook event för denna meditation:


Guidad audio finns här:

https://goo.gl/LDX8ny

Här är instruktionerna:

1. Använd din egen teknik för att försätta dig själv i ett avslappnat tillstånd.

2. Sätt din intention att använda denna meditation som ett verktyg för att accelerera processen för frigörelse och helande för planeten Jorden och mänskligheten och ankra Gudinnans Ljus på Jorden.

3. Visualisera en pelare av diamant Ljus med regnbågsreflektioner kommande ifrån den Galaktiska Central solen, som går vidare genom alla varelse av Ljus i vårt Sol System och sedan genom din kropp till Jordens centrum. Visualisera en annan pelare av ljus som stiger från Jordens centrum, vidare upp genom din kropp och uppåt mot skyn mot alla varelse av Ljus i vårt Sol System och vår galax. Du är nu i två pelare av Ljus, Ljuset flyter både uppåt och nedåt simultant. Håll dessa pelare av Ljus aktiva i några minuter.

4. Gör en förfrågan i ditt Högre Jags namn: På uppdrag av mitt Högre Jag, stadfäster jag nu min avsikt att rensa ut alla defekter, program, projektioner och kopplar bort alla knep, löften, kontrakt och åtaganden på alla nivåer och alla tidslinjer, som inte främjar min utveckling och mitt Högsta goda. Jag kallar på den heliga Violetta Flamman av St Germain, och ANs Vita Eld, för att hjälpa oss och Jorden att rensa ut alla de energier som inte ligger i Ljuset, rensa ut alla destruktiva teknologier, entiteter och vapen på de fysiska, plasma, eteriska och astrala planen.

5. Vi kallar nu på vårt inre Vatten: Mitt inre vatten, bli ett med din ursprungliga renhet och frihet, sopa bort alla betungande energier, blockeringar och stagnation, så att jag kan återfå den harmoniska strömmen av det gudomliga flödet. Jag kallar på Månens Gudinna, för att hjälpa mig i processen då jag nu renar min kropp, mitt medvetande och min varelse och ber om hjälpt till vår älskade planet. Vänligen ursprungliga skapande Källa: Höj Mig!

6. Visualisera nu en pelare av Rosa Gudinne Ljus, se & känn hur det lägger sig som en filt över dig och hela planeten. Stanna i detta ljus i några minuter. Visualisera nu hur denna Ljus pelare sänker ned den glimrande närvaron av Gudinnan, känn hur hon inspirerar dig att vara mer kärleksfull, känn hur hon helar sinnen och hjärtan på alla människor. Visualisera nu hur denna Gudinne energi formar ett rosa ägg runt dig, runt dina nära och kära och runt hela planeten Jorden.

7. Visualisera Jordens energinät när det gnistrar med detta rosa Gudinne Ljus, glödande med hennes kvaliteter och känn det aktivera alla Gudinnans vortexar på vår älskade Jord.

8. Visualisera Cintamani Energinätet, bestående av innehavarna av dessa stenar. Se och känn hur detta rutnät är harmoniserat, justerat och synkroniserat med Gudinnans Regnbågs Ljus genom det urgamla Antlantiska kraft nätverket och planetariska kraftlinjer. Föreställ dig den rena energin från Källan- hur den ankras in i alla planetariska nätverk och nyckel vortexer, känn hur de ger stabilitet, harmoni, ren kärlek och glädje till planeten.

9. Visualisera att ditt medvetande och att mänsklighetens medvetande vaknar upp, växer mer. Balansera nu den maskulina och feminina principen inom dig, hur du förknippar dig själv med din Själ, känn hur dess koder frigörs över dig och aktiverar din gudomliga perfektion. Känn din koppling till din Tvilling Flamma, med din Själsparner, känn din koppling med dina själsfränder, familjer, andliga guider och avancerade medvetanden. Känn dig själv arbetande med gemensamma projekt, användande ny ren teknologi med hjälp av Rymdens Gemenskap. Känn och se alla leva i enlighet med sina egna ideér i enlighet med de kosmiska lagarna.

10. Visualisera nu att ”Händelsen”sker på det bästa möjliga sätt för alla. Visualisera sändandet av det konstruktiva Ljuset från de Kärleksfulla varelserna från den Galaktiska Konfederationen av Ljus. Känn det ankras genom planetens kärna och flytande i spiraler till varje Varelse på Jorden.

Gudinnan vill ha Uppstigning och Uppstigning blir det! Seger för Ljuset!

Guidade audios för denna meditation kommer att postas här när de är tillgängliga.


Meditation för att ankra balans och Freds energier in i det planetariska nätverket

Vi kommer att göra denna meditation föreslagen av Untwine vid det exakta ögonblicket för dem maximala Månförmörkelsen den 27 juli kl 8:21 pm UTC.


Fredag
27 Juli

10:21 am
HAST
Honolulu
01:21 pm
PDT
Los Angeles
02:21 pm
MDT
Denver
03:21 pm
CDT
Chicago
04:21 pm
EDT
New York
05:21 pm
BRT
Rio de Janeiro
08:21 pm
UTC
Reykjavik
09:21 pm
BST
London
10:21 pm
CEST
Berlin
10:21 pm
EET
Cairo
11:21 pm
MSK
Moscow
Lördag
28 Juli

03:21 am
ICT
Bangkok
04:21 am
CST
Taipei
05:21 am
JST
Tokyo
06:21 am
AEST
Sydney
08:21 am
NZST
Auckland

Du kan kolla tiden för meditationen i din tidszon här:


Här är Facebook event för denna meditation:


Guidad audio spellista: 


Här är instruktionerna:

1. Sätt dig bekvämt och slappna av en liten stund, skapa kontakt med din Jag Är närvaro, Högre Jag.

2. Skapa kontakt med Ljus och de Uppstigna Varelserna för att medverka i denna meditation och skapa en koppling till dig med en stråle av Ljus som når ut till din Själs Stjärn Chakra.

3. Visualisera en pelare av lysande Vitt Ljus som kommer ner från den Galaktiska Central Solen, genom vår Sol, Förmörkade Måne, Planeterna Mars, Jupiter och Chariklo, och sedan genom din kropp till centrum av Jorden. Visualisera en annan pelare av Ljus som stiger från Jordens centrum, och sedan upp genom din kropp och genom planeterna tillbaka till den Galaktiska Central Solen.

4. Anslut med de Gudomliga Maskulina Varelserna, Ashtar, Ärkeängeln Michael, El Morya och andra, och visualisera att deras Blå Flamma omsluter hela din varelse, ger dig styrka och Gudomligt Syfte från din Jag Är Närvaro. Tillåt denna Blå Flamma förvandla alla negativa energier och associationer med det maskulina inom dig och att förankra den sanna Närvaron av det Gudomliga Maskulina från din Jag Är Närvaro. Visualisera denna blå flamma spridas runt det planetariska rutnätet, inspirerande män och kvinnor att släppa alla trauman, aggressioner och tendenser till krig och visualisera dem återknyta kontakten med sina sanna Kärleksfulla Själv och deras verkliga Gudomliga Syfte.

5. Anslut med den Gudomliga Modern, Gudinnan, och visualisera deras mjuka rosa Ljus som sprider sig runt ditt energifält och in i det planetariska rutnätet, återanslutande och välkomnande dig och alla andra kvinnor och män runt planeten, tillbaks till energin av omsorg, medkänsla, bistå i helandet och tillåter oss att känna den Gudomliga Kärleken från vår Jag Är Närvaro, skapande fred på Jorden.

Gudinnan vill ha Fred och Fred blir det!

Här är den Engelska guidade audio meditationen:Guidade audios på andra språk kommer att postas här när de blir tillgängliga.


Efteråt kan du också göra följande

Meditation för Inre Bröllop

Här är Facebook event för denna meditation:Tid och datum:


Fredag
27 Juli

10:37 am
HAST
Honolulu
01:37 pm
PDT
Los Angeles
02:37 pm
MDT
Denver
03:37 pm
CDT
Chicago
04:37 pm
EDT
New York
05:37 pm
BRT
Rio de Janeiro
08:37 pm
UTC
Reykjavik
09:37 pm
BST
London
10:37 pm
CEST
Berlin
10:37 pm
EET
Cairo
11:37 pm
MSK
Moscow
Lördag
28 Juli

03:37 am
ICT
Bangkok
04:37 am
CST
Taipei
05:37 am
JST
Tokyo
06:37 am
AEST
Sydney
08:37 am
NZST
Auckland

Spellista för guidade audio:


Här är instruktionerna:

1. Slappna av en liten stund och koppla upp dig med din Jag Är Närvaro, ditt Högre Jag.

2. Visualisera Gud och Gudinne närvaron ovanför ditt huvud. Visualisera dem i din kropp, Gudsnärvaron på din högra sida och Gudinnenärvaron på din vänstra sida. Visualisera att de omfamnar varandra och att centret för deras omfamning, punkten för deras union mellan dem, är din egen Central Kanal, som går ner längs din ryggrad från din Själs Stjärn Chakra till ditt Jord Stjärn Chakra. Visualisera denna Central Kanal fyllas med lysande vitt ljus.

3. Visualisera att din Jag Är Närvaro sänder en projektion av Närvaron av din tvilling flamma genom din Själs Stjärn Chakra i form av lysande Vitt Ljus stående framför dig. Visualisera strålar av lysande vitt ljus som härrör från era hjärtan, era tredje ögat chakra, och sexuella organ. Visualisera sedan och känn din tvilling flamma omfamna dig, era chakran blir ett när er inre manliga och kvinnliga närvaro helt balanseras, integreras och förenas. Visualisera sedan ANs Vita Flamma tillsammans med det Pärlvita Ljuset från Gudinnan Vita Tara, omfamna er båda och lösa upp gränserna mellan er, ankrande i sin helhet Närvaron av din tvillingflamma i ditt energifält.

Gudinnan önskar enhet och enhet blir det!

Här är den Engelska guidade audio meditationen:

Guidade audios på andra språk kommer också att postas här när de blir tillgängliga.

Regelbunden månatlig Fullmåne Meditation

För att förbereda energierna för den huvudsakliga Månförmörkelse medittitonerna, kan du också vara med på den regelbundna månatliga Fullmåne Meditationen kl 2:45 PM UTC samma dag.

Guidad audio för Fullmåne Meditationen finns nedan:


Före denna meditation, kan du också vara med på Gudinne meditationen kl 2:30 PM UTC om du känner dig guidad, för att ankra Gudinne energier i det planetariska energinätet.Avstånds Healing med de Uppstigna Mästarna och Helande Stjärn Strålar 26 & 27 juli.

Du kan också vara med på avståndshealing med de Uppstigna Mästarna och Helande Stjärn Strålar för att hjälpa människor världen runt för att hela deras inre varande och sinne, organiserat av International Golden Age Group och Prepare For Change Japan. Detta är en gåva till alla och kostnadsfritt.Det kommer att vara två sessioner med avståndshealing, en den 26 juli (torsdag) och den 27 juli vid samma tidpunkt listad nedan:

Dag ett: 26 juli torsdag från 2 PM till 2:30 PM UTC

Länk till första dagen:

Dag två: 27 juli fredag från 2 PM till 2:30 Pm UTC

Länk till andra dagen:

Länkar till livekanalen för varje session kommer att postas här när de blir tillgängliga

Känn dig välkommen att vara med på en eller båda av dessa sessioner.

Seger för Ljuset!


-------------------------------------------------------
Om denna blogg:

Vi Älskar Massmeditation organiserar massmeditationer i syfte att hjälpa till att nå planetarisk frigörelse så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.
Snälla var med oss i genombrotts Meditation kl 2 PM UTC och Nödsituations Meditation kl 3 PM UTC varje dag om du känner dig guidad.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html
Vi organiserar också olika massmeditationer regelbundet för olika syften. De återfinns i nedan länk:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html
Vi hjälper också till med finansiell support vid nödsituationer till ljusarbetare jorden runt. Hjälp gärna till med regelbundna eller enstaka bidrag genom att använda länken nedan:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Snälla assistera/supporta oss för en smidig övergång i den planetariska frigörelsen i det högsta ljuset.


Kommentarer