Uppdatering för daglig Nödsituations Meditation, skydd för Julian AssangeFlera media rapporterar att det finns en möjlighet att asylskyddet för WikiLeaks grundaren Julian Assange kommer att tas bort under den Ecuadorianske Presidenten Lening Moreno´s besök i UK denna vecka.
Morenos besök är inte ett ”officiellt stats besök” – han är där för att medverka i i en Konferens för funktionshinder. Fallet att Julian Assange bor i den Ecuadorianska ambassaden som asylsökande sedan 6 år tillbaka är ett politiskt och ekonomiskt orosmoment för både UK och Ecuador.

Julian Assange begärde asyl från Ecuador för mer än fem år sedan, efter att ha vägrat att överlämna sig mot borgen ”utan en rimlig orsak” när svenska åklagare ville fråga honom om eventuella avgifter.

Det fanns oro för att om han utlämnats till Sverige för förhör, kunde han sedan överlämnas till USA. Hans mediaorganisation Wikileaks generade och retade USA genom att publicera klassificerat material som tillhandahållits av visselblåsare i USA.

Även om Svenska åklagare släppte sin undersökning för mer än ett år sedan och det inte finns något åtal mot Julian Assange i Sverige, finns det fortfarande en Brittisk häktningsorder som gör att han inte lämnar ambassaden. Det finns heller inte några kända anklagelser mot Assange i USA.

Även om det inte finns några åtal emot honom annat än borgens brottet i UK , har han varit en virtuell fånge i den Eucuadorianska Ambassaden i sex år nu, då UK inte har givit honom någon garanti för en säker passage ut ur deras land.

https://www.rt.com/news/433918-ecuador-president-uk-assange/

https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/julian-assange-free-wikileaks-ecuador-embassy-evict-london-uk-a8460531.html

Vi föreslår därför att sända skydd till Julian Assange via Nödsituations Meditationen dagligen kl 3 PM UTC till slutet av denna vecka så att situationen kan lösas på bästa möjliga sätt.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

Seger för Ljuset!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Om denna blogg:

Vi Älskar Massmeditation organiserar massmeditationer i syfte att hjälpa till att nå planetarisk frigörelse så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.
Snälla var med oss i genombrotts Meditation kl 2 PM UTC och Nödsituations Meditation kl 3 PM UTC varje dag om du känner dig guidad.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html
Vi organiserar också olika massmeditationer regelbundet för olika syften. De återfinns i nedan länk:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html
Vi hjälper också till med finansiell support vid nödsituationer till ljusarbetare jorden runt. Hjälp gärna till med regelbundna eller enstaka bidrag genom att använda länken nedan:

paypal.me/WeLoveMassMedis
Snälla assistera/supporta oss för en smidigt övergång i den planetariska frigörelsen i det högsta ljuset.
Kommentarer