Nymåne Meditationer på fredag, 13 Juli
Nästa Nymåne är på fredag den 13 juli. Före den partriarkala tiden, ansågs denna dag vara Gudinnans dag då människor samlades för att tillbe det Gudomliga Feminina, liksom en mycket kraftfull dag för att manifestera, hedra kreativitet och fira skönhet, visdom och näring för själen.

Dessutom är fredag Venus dag, som är uppkallad efter Freja, som är den anglosaxiska gudinnan för fruktsamhet.

De mörka krafterna känner till den verkliga spirituella kraften i fredagen den 13:e, och de har försökt få oss att frukta den, vilket resulterat i det Kristna förtalet av denna treenighet.


Som föreslagits av Untwine, är fredagen den 13:e även relaterat till Templarnas tidslinje för slutligt eller komplett återvändande av Ljuset till Jorden .

På den dagen är både solen, Månen och asteroiden Isis i konjunktion på vår himmel med stjärnan Sirius, vilken är Isis’s och Ashtar’s ursprung och huvudsakliga ankare. Vid den tiden kommer också månen att vara nära sin närmsta punkt till Jorden (Supermåne), och det kommer att vara en partiell solförmörkelse.Detta är en stor möjlighet för alla att återigen ansluta med sitt högre själv då Ljus ankras till det fysiska planet med vår sammanhängande meditation och inre tysta tillämpning.

Vid den exakta tiden för nymånen kl 2:48 AM UTC, rekommenderas det att göra Meditationen Gudinnans Återkomst och Gudinnans Vortex Meditation.


Så väl som Meditationen för Sexuellt helande som finns i slutet på denna sida.


Du kan också göra dessa meditationer med din lokala grupp för ”Rosens Systerskap” vid en mer lämplig tid under dagen om du önskar. Du kan se om det finns någon grupp nära dig i länken nedan:


Och samlas med människor jorden runt genom att använda detta event på Facebook:


Guidad audio för kombinationen av Gudinnans Återkomst och Gudinnans Vortex meditationer på Engelska finns här:


Och guidad audio på fler språk finns i nedan länk:


Du kan också göra Nymåne Fredsmeditation kl 2:45 PM UTC samma dag.


Guidad audio för Nymåne Fredsmeditation finns nedan:

Seger för Ljuset!

Kommentarer