Rosa Fullmåne Meditation på måndag, 30 april kl 2:45 PM UTC

Fullmåne är en kraftfull tid för tacksamhet, att ödmjukt erkänna skönheten i livet självt och allt som du skapat. Du kanske känner en brinnande önskan att uttryck din kreativitet, känna bliss i sensuella aktiviteter & genom kraftfulla men ändå djupt känsliga vibrationer, släppa alla aspekter i ditt liv som inte längre tjänar din Själs högsta vision.Enligt Cobra, har det varit en stor rening av månens energi under det senaste årtiondet. Nu är vår måne en helt klar och ren naturlig ljus kropp. Den överför energi av den rena feminina principen till vår planet. Därför är varje fullmåne ett underbart tillfälle att komma i kontakt med denna energi.


Den kommande fullmånen 29/30 april kallas Full Rosa Måne, och förebådar utseendet av ”moss rosa”, eller vild flox- en av de första vårblommorna.Under denna fulla rosa måne är Jupiter också retrograd, vilket signalerar den rätta tiden att starta avgiftande och tid att rena din kropp och själ.


En fullmåne i Skorpionen kan också vara en tid för en del sanningar att exponeras.


Sammantaget är det en stor möjlighet att hjälpa Ljusets Krafter att driva ”Full Information” framåt, samt att läka oss själva och ankra Gudinnans energi.

Enligt länkarna nedan, är den exakta tiden för Full Rosa Måne på måndag den 30 april kl 00:58 AM UTC. Vi kommer dock att göra denna meditation kl 2:45 PM UTC så att de flesta människor runt planeten kan vara med.


Innan denna meditation, kan du också medverka i Gudinne meditationen kl 2:30 PM UTC om du känner dig guidad att ankra Gudinnans energier in i det planetariska nätverket.


Du kan konvertera UTC tids zon till din lokala tids zon här:


Den guidade audion för denna meditation på engelska finns i nedan länk.


Guidade audios i andra språk finns även i följande spellista skapad av Smaly7:


Ett Facebook event för denna meditation finns här:Instruktioner (föreslagen tid för denna meditation är 15 minuter):


1. Använd din egen teknik för att försätta dig själv i ett avslappnat tillstånd.

2. Sätt din intention att använda denna meditation, under denna Fullmåne, som en kraftfullt Ljusportal som ankrar Ren Gudomlig Feminin energi till planeten.

3. Visualisera en pelare av ljus som kommer från den Galaktiska Central Solen, och sedan vidare genom alla punkter av ljus i vår galax och i vårt Sol System och sedan genom din kropp ner till centrum av jorden. Visualisera en annan ljuspelare som stiger från jordens centrum och upp genom din kropp och sedan uppåt mot himlen mot alla Ljus Varelser i vår galax och tillbaks till den Galaktiska Central Solen. Du är nu ankrad i två ljuspelare med ljus som flödar både uppåt och nedåt på samma gång.

4. Visualisera nu denna energi som en Mjuk Rosa Stråle av Ljus som flyter genom din kropp och sedan genom dina händer i form av en spiral som expanderar genom hela planeten och omsluter alla varelser och allt liv på Gaia och planeten. Visualisera att detta mjuka rosa ljus helar alla varelser, djur och växter, helar varje man, kvinna och barns sinnen och hjärtan.

5. Se alla varelser på planeten uppleva ren Gudinne energi. Se dem fria från de mörka krafternas grepp, se dem alla helade med alla bördor borttagna. Visualisera att alla människor lever i Fred, Harmoni, Kärlek och Förståelse med varandra.  Se dem fira och glädjefullt medverka i skapandet av det nya samhället på planeten i överflöd, välstånd och enighet. Se allas behov tillgodosedda och att alla lever sina liv på det sätt de önskar.

6. Se Livets Blommas planetära Ljusmönster fyllt med kärleksfullt rosa Gudinne Ljus av Ovillkorlig Kärlek. Visualisera alla gudinne vortexar på planeten bli aktiverade tillsammans med alla gudomliga maskulina vortexar och det planetariska ljusnätverket färdigställts och fullt aktiverat.

Och så är det

Kommentarer