GÖR DETTA VIRALT! FREDS MEDITATION 2018-04-16 KL 1:57 AM UTCNedan är en ny post från Cobra för en synkroniserad Freds Meditation för att motverka de negativa effekterna från de militära upptrappningarna som nu sker i Syrien, samt att använda möjligheten med Nymånen den 15/16 april för att skapa en portal så vi kan balanser energifältet runt planeten.

Tillsammans kommer vi att föra Eventet närmare oss.

Nedan är Facebook eventet som vi har satt upp för denna meditation:


Guidad audio för denna meditation kommer att postas på denna blog när den blir tillgänglig.


--------------------------------------------------------------

Det är tid att agera igen! Det är tid att ta vår världs öde i våra egna händer! Vi håller alla med om att processen för att nå planterisk fred tar för lång tid. Här är vår chans att kollektivt skynda på processen. Vi använder därför möjligheten med Nymånen den 15/16 april för att skapa en portal som vi kan använda för att balansera energifältet runt planeten.

Vi gör denna meditation för att motverka de negativa effekterna från den militära upptrappningen som nu sker i Syrien.
Gör detta viralt! Dela det över världen! Posta det på era websidor och bloggar. Invitera spirituella grupper att vara med oss. Om du känner till en alternativ media kanal, sänd det till dem. Du kan skapa en Facebook grupp för din lokala grupp av människor som gör detta i din del av världen. Vi behöver också en övergripande Facebook grupp för detta event. Du kan skapa en video om detta och posta den på Youtube.

Vetenskapliga studier har bekräftat den positiva effekten av massmeditationer på den mänskliga civilisationen, så var och en av er som medverkar i denna meditationen kan hjälpa till att föra eventet närmre oss:Denna meditation hjälper Ljusets krafter att grunda Ljusets energi på jordens yta för att stärka Ljusnätverket som behövs för att snabba upp processen att nå planetarisk fred. Antalet människor som gör denna meditationen är den största enskilda mest inflytelserika faktorn vad gäller kraften hos den mänskliga  befolkningen på jordens yta för att skynda på processen.

Vi kommer att göra denna meditation exakt vid tillfället för Nymånen på söndag 15 april kl 09.57 pm Eastern daylight Time (EDT). Detta innebär 09.57 am CST måndag 16 april i Taipei, 03:57 am EET måndag i Kairo, 03:57 am CEST på måndag i Paris, 02:57 am BST på måndag i London, 09.57 pm EDT på söndag i New York, 08.57 pm CDT på söndag i Chicago, 07.57 pm MDT i Denver och 06:57 pm PDT i Los Angeles på söndag, 15 april.

Du kan kolla tiden för meditationen i din tidszon här:


Instruktioner:

1. Använd din egen teknik för att försätta dig själv i ett avslappnat tillstånd.

2. Sätt din intention att använda denna meditation som ett redskap för att snabba på processen att bringa fred till planeten Jorden och dess invånare.

3. Visualisera en pelare av ljus som kommer från den Galaktiska Central Solen, och sedan vidare genom alla ljusvarelser i vårt Sol System, sedan genom din kropp ner till centrum av jorden. Visualisera en annan ljuspelare som stiger från jordens centrum och upp genom din kropp och sedan uppåt mot himlen mot alla Ljus Varelser i vårt Sol system och vår galax. Du sitter nu i två ljuspelare med ljus som flödar både uppåt och nedåt på samma gång. Håll dessa ljuspelare aktiva under några minuter.

4. Visualisera nu en violett flamma som renar den syriska vortexen och dess enegifält på plasma, eteriskt och astral planen. Visualisera sedan att denna violetta flamma expanderar genom hela Mellanöstern och renar det. Expandera sedan flamman ännu mer tills den omsluter hela planeten och renare dess energifält på plasma, eteriskt och astral planen.
5. Visualisera nu en mjuk rosa helande gudomlig feminin energi, som helar alla människor i Syrien och bringar fred till landet. Visualisera att detta mjuka rosa ljus skyddar Syrien. Visualisera nu att denna gudomliga feminina energi helar sinnen och hjärtan hos alla människor jorden runt som är involverade i den Syriska konflikten. Visualisera sedan att denna gudomliga feminina energi expanderar genom hela Mellanöstern och helar alla människor där. Expandera den sedan ännu mer tills den omsluter hela planeten och helar alla levande varelser på planeten.


Gudinnan vill ha fred och fred ska det bli!


Uppdateringar om Freds Meditationen:


Kommentarer