Meditation för Frankrike dagligen kl 8 PM UTCDen 17 November, började massiva protester vid olika platser i Frankrike, då regeringen planerar att höja skatterna på diesel och bensin från och med januari 2019.


Då de flesta demonstranter bär gula självlysande västar, har protesterna fått namnet ”De gula västarnas rörelse”.
Sedan dess, har det varit protester i Frankrike varje dag, speciellt över helgen. Tyvärr har några av dessa protester blivit våldsamma, speciellt de i Paris.


Det har också varit signaler på att denna rörelse sprider sig över Europa, med liknande protester i Belgien och Spanien senaste helgen.


Även om den Franske Premiär Ministern Edouard Philippe erbjuder sig att träffa medlemmarna för ”De gula västarnas rörelse” för att tona ner situationen, är det troligt att protesterna kommer att fortsätta ett tag, och kan även bli våldsamma nästa helg också.


Vi föreslår därför att organisera en daglig meditation kl 8 PM UTC för Frankrike för att hjälpa till så att en fredlig lösning kan nås. Tiden för denna meditation har valts så att fler människor i Frankrike och Europa kan delta.

Här är instruktionerna för denna meditation: (Föreslagen tid för meditationen är 15 minuter)

1. Använd din egen teknik för att försätta dig i ett avslappnat medvetandetillstånd.

2. Sätt din intention att bringa fred och helande till situationen i Frankrike och speciellt till platser där det sker protester runt om i landet.

3. Visualisera en stråle av Ljus som kommer från ditt Själs Stjärn Chakra (8 inches/20 centimeter ovanför ditt huvud) in till Själs Stjärn Chakrat  hos alla andra som mediterar.

4. Visualisera att den nu kollektiva strålen av Ljus expanderar in i Jordens energirutnät och når Frankrike, kopplar ihop sig med Själs Stjärn Chakrat hos alla involverade i situationen där, harmoniserar dem och inspirerar dem till att finna en fredlig lösning.

Du kan använda följande guidade inspelning på engelska för denna meditation, men byta ut frasen ”at Place de la Concorde in Paris” till ”platser med protester runt om i landet” i steg två när du gör visualiseringarna.t i din webbläsare.</div></div>

Här är Facebook event för denna meditation:


Du kan också hjälpa till med situationen genom att göra den Buddistiska Pelar Meditationen dagligen kl 3:30 PM UTC för Paris, speciellt denna kommande helg.


Det är också mycket viktigt för människorna i Frankrike att vara medvetna om att vi kommer att supporta dem med denna meditation så att Ljusets energi som vi sänder kommer att tas emot och göra det möjligt att göra situationen enklare.

Gudinnan vill ha fred och fred ska det bli!

Seger för Ljuset!

-----------------------------------------------------------------------

Om denna blogg:

Vi Älskar Massmeditation organiserar massmeditationer för att hjälpa till med att uppnå planetarisk frigörelse så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.

Var gärna med på vår Nödsituations Meditation kl 2 PM UTC, Nyckeln till Frihet Meditation kl 3 PM UTC och Buddistisk Pelar Meditation kl 3:30 PM UTC varje dag om du känner dig guidad.

Länk till Nödsituations Meditationen:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/03/genombrotts-meditation-kl-2-pm-utc-och.html

Länk till Nyckeln till Frihet Meditation:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/08/nytt-dagligt-meditations-schema.html

Länk till Buddistisk Pelar Meditaiton:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/10/daglig-buddistisk-pelare-meditation-kl.html

Vi organiserar också olika massmeditationer regelbundet för olika syften. De finns i nedan länk:


Vi ger också ekonomiskt krisstöd till Ljusarbetare runt om i världen. Du får gärna göra regelbundna eller enstaka bidrag via länken nedan:


Vänligen assistera/supporta oss för en smidig övergång i den planetariska frigörelsen in i det högsta ljuset.

Kommentarer