11:e November – En speciell dag för Massmeditations Initiativet & Nyckeln till Frihet Meditation
Sedan mitten av augusti detta år har vi gjort Nyckeln till Frihet Meditation dagligen.

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/08/nyckeln-till-frihet-meditation-varje.html

Med vår huvudsakliga meditation kl 3 PM UTC på söndagen, och även var 4:e timme varje dag.


Syftet med Nyckeln till Frihet meditationen är att hjälpa Ljusets Krafter att grunda Ljusets energi på planetens yta för att lösa dödläget mellan Ljuset och de mörka krafterna, för att slutligen frigöra mänskligheten.

I synnerhet, är en av de största problemen de kvarvarande plasma toplet bomberna som nu befinner sig 30 meter från planetens yta.


Detta är den huvudsakliga orsaken till att Ljus krafterna fortfarande inte har ingripit på planetens yta.

Det är därför som vi fortfarande inte har fullt utlämnande, fysiskt och andligt överflöd, kontakt med Pleiadierna och andra positiva ET raser, utforskande av universum utan restriktioner, återseende mellan tvilling själar och viktigas av allt, Uppstigning och den Gyllene Tidsåldern.

På söndag den 11 november kl 2 PM EST, håller Disclosure Fest och Full Disclosure Project i Massmeditations initiativet i Washington D.C. vid trappstegen till Lincoln Memorial.


Syftet är att använda meditationen till att höja mänsklighetens vibration och alla levande varelser på denna underbara planet så att Fullt avslöjande kan ske mellan 2018-2020.

Detta är en guidad meditation på live scen, var gärna med oss i detta fria event om du önskar.
Alternativt, skulle vi också vilja rekommendera till alla att deltaga i en av Nyckeln till Frihet meditationer för att supporta detta initiativ genom dagen vid följande tidpunkter:

3, 7, 11 AM UTC
3, 7, 11 PM UTC

Speciellt under meditationen kl 11 AM UTC , kommer vi att gå igenom 11-11-11 portalen (2018=2+0+1+8=11) som föreslagits av Untwine. Detta är tiden för aktivering av Enhets energier, supportade av galaktiska och kosmiska krafter, med ett speciellt fokus kl 11:11 UTC för att ansluta med Källan från våra hjärtan, kopplade med andra hjärtan i skapelsen, såsom Central Solen, Gaias hjärtcenter och vår Sol etc.


Här är instruktionerna till Nyckeln till Frihet meditationen:

(Föreslagen meditationstid är 15 minuter)

1. Använd din egen teknik för att försätta dig själv i ett avslappnat medvetandetillstånd.

2. Sätt din intention att använda denna meditation som ett verktyg för att skynda på processen av helande för Jorden och dess invånare, borttagande av toplet bomber och triggande av Händelsen.

3. Visualisera en pelare av elektriskt blått Ljus som härrör från den Galaktiska Central Solen, vidare genom Orions Stjärnport (Al Nilam / Epsilon Orionis stjärna i Orion konstellationen), sedan in i vårt Sol System och genom alla varelser av Ljus inuti vårt Sol system och sedan genom din kropp till Jordens center.


4. Visualisera en annan pelare av ljus som reser sig från Jordens center, vidare upp genom din kropp och upp mot himlen mot alla varelser av Ljus i vårt Sol System och vår galax, vidare genom Orions stjärnport och för att slutligen ansluta till det Galaktiska Centret och Källan.

5. Du sitter nu i två pelare av Ljus, ljuset flödar både uppåt och nedåt samtidigt. Håll dessa pelare av Ljus aktiva i några minuter.

6. Visualisera nu ANs Vita Eld, som kommer från Källan, flyter genom det Galaktiska Centret och genom Orions stjärnport mot Jorden, renande alla återstående toplet bomber på plasma planet runt Jorden. Visualisera att Ljusets Styrkor från den Galaktiska Kommando Flottan tar bort och löser upp alla återstående toplet bomber med sin avancerade teknik. Om du känner dig guidad kan du kalla på Ärkeängeln Metatron för att assistera i rengörings processen. Visualisera att ANs Vita Eld renar alla anomali och vänder all entropi inom plasma skölden runt Jorden.

7. Visualisera att Händelsen sker, återställande Enhet, Harmoni, Fred och Välstånd till Jorden och hennes invånare. Visualisera att Källans Ljus manifesterar sig själv med lätthet på planeten Jorden och avslutar karantänen.
Här är länken till guidad inspelning av denna meditation.Seger för ljuset!

--------------------------------

Om denna blogg:

Vi Älskar Massmeditation organiserar massmeditationer för att hjälpa till med att uppnå planetarisk frigörelse så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.

Var gärna med på vår Nödsituations Meditation kl 2 PM UTC, Nyckeln till Frihet Meditation kl 3 PM UTC och Buddistisk Pelar Meditation varje dag om du känner dig guidad.

Länk till Nödsituations Meditationen:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/03/genombrotts-meditation-kl-2-pm-utc-och.html

Länk till Nyckeln till Frihet Meditation:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/08/nytt-dagligt-meditations-schema.html

Länk till Buddistisk Pelar Meditaiton:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/10/daglig-buddistisk-pelare-meditation-kl.html

Vi organiserar också olika massmeditationer regelbundet för olika syften. De finns i nedan länk:


Vi ger också ekonomiskt krisstöd till Ljusarbetare runt om i världen. Du får gärna göra regelbundna eller enstaka bidrag via länken nedan:


Vänligen assistera/supporta oss för en smidig övergång i den planetariska frigörelsen in i det högsta ljuset.


Kommentarer