Livets Blomma Meditation under Lejon Portalens öppningVarje år på och runt den 8:e dagen i den 8:e månaden på året (8 augusti), finns det en kosmisk anpassning som kallas ”Lejon Portalen” eller ”Lejonets Grind”. Under denna tidsperiod, sker ett ökat kosmiskt energi flöde mellan de fysiska och andliga sfärerna.

Det här året är Lejonets portal öppen mellan den 26:e juli och den 12:e augusti, med energitoppen den 8: augusti.

Under denna period, eller den 8 augusti i synnerhet, kan du göra en Livets Blomma Meditation, som beskrivs i länken nedan, när helst du känner för det. Detta kan hjälpa till att manifestera den planetariska frigörelsen och uppvaknandet för mänskligheten på bästa möjliga sätt.


Här är länken till den guidade inspelningen för Livets Blomma Meditationen:Instruktioner:

1. Använd din egen teknik för att försätta dig i ett avslappnat medvetandetillstånd.

2. Visualisera att ditt Själs Stjärn chakra lyser upp med ett skinande vitt ljus. Visualisera detta ljus i formen av en vortex som rör sig i spiral nedåt och rensar ditt energifält.

3. Sätt din intention att använda denna meditation som ett verktyg för att stabilisera Jordens övergång och manifestera den mest positiva Uppstignings tidslinjen för mänskligheten.

4. Visualisera den gyllene Livets Blomma sfären runt Jorden. Visualisera att Livets Blomma sfären assisterar den planetariska frigörelseprocessen, rensar allt mörker från planetens yta. Visualisera sedan att Livets Blomma sfären renar leylines och vortexar inom det Planetariska Ljusnärverket.

5. Visualisera att Livets Blomma sfären skapar harmoni, skydd och fred för mänskligheten och speciellt för de som håller Ljuset för planeten.

6. Nu, visualisera att den gyllene Livets Blomma sfären omfattar Jorden och höjer vibrationen för hela planeten. Visualisera at Livets Blomma sfären manifesterar harmoni och den mest positiva Uppstignings tidslinjen för mänskligheten.

Du kan också säga följande mantra tyst eller högt i slutet av meditationen om du känner dig guidad:

”I namnet för den hedervärda och kraftfulla närvaron av JAG ÄR, utfäster jag och kommenderar att processen för planetarisk frigörelse fortsätter på ett positivt, harmoniskt och fredligt sätt för planeten, mänskligheten och speciellt för de som håller Ljuset för planeten.

Så var det och så är det”

Seger för Ljuset!

-----------------------------------------------------------------------

About this blog:
Om denna blog:

Vi Älskar Massmeditation organiserar Massmeditationer i syfte att hjälpa till att nå planetarisk frigörelse så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.

Var gärna med oss i de dagliga meditationerna nedan om du känner dig guidad.

Nödsituations Meditation kl 2 PM UTC

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/03/genombrotts-meditation-kl-2-pm-utc-och.html

Gudinnans Meditation kl 2:30 PM UTC

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/02/gudinnemeditation-230-pm-varje-dag-och.html

Nyckeln till Frihet Meditation kl 3 PM UTC:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/08/nytt-dagligt-meditations-schema.html

Meditation för den Kosmiska Central Rasen kl 3:15 PM UTC:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2019/02/meditation-for-den-kosmiska-central.html

Buddistisk Pelar Meditation kl 3:30 PM UTC:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/10/daglig-buddistisk-pelare-meditation-kl.html

Vi organiserar också olika massmeditationer regelbundet för olika syften. De finns i nedan länk:


Vi ger också ekonomiskt krisstöd till Ljusarbetare runt om i världen. Du får gärna göra regelbundna eller enstaka bidrag via länken nedan:


Vänligen assistera/supporta oss för en smidig övergång i den planetariska frigörelsen in i det högsta ljuset.Kommentarer