Total Solförmörkelse Meditation på tisdag, 2 juli kl 7:22 PM UTC
På tisdag den 2 juli kommer det att vara en total solförmörkelse som kommer att vara synlig från Chile och Argentina. Vissa regioner i Stilla Havet och i Sydamerika, inklusive platser i Ecuador, Brasilien, Uruguay och Paraguay, kommer att se en partiell solförmörkelse, om vädret tillåter.Vanligtvis är en solförmörkelse en tid för en ny början och möjligheter, och astrologin för denna kommande solförmörkelse har många positiva aspekter.


I synnerhet ger det alla en möjlighet att lösa konflikter på ett fredligt sätt.

Under solförmörkelsen kommer vissa stjärnor och planeter att vara synliga från vägen av den totala solförmörkelsen, inklusive Venus, Sirius, de tre stjärnorna i Orions Bälte (Alnitak, Al Nilam och Mintaka) och Rigel.

Enligt Cobra, kan energin från Al Nilams stjärnport och ANs vita Eld rena den primära mörka plasman och den mörka anomalin, som härstammar från stjärnbilden Orion.Med energin från Al Nilam, Sirius och Venus, ger denna totala solförmörkelse oss en möjlighet att påskynda processen för reningen av mörkret och den primära anomalin på ytan av denna planet.

Vi föreslår därför att göra följande meditation för att hjälpa till med reningsprocessen och manifestera den Gyllene Tidsåldern på Jorden vid den maximala tidpunkten för Solförmörkelsen på tisdag den 2 juli kl 7:22 PM UTC.

Här är meditationstiderna för några platser:

Tid
Tidszon
Plats
Tisdag 2 Juli
09:22 am
HST
Honolulu
12:22 pm
PDT
Los Angeles
01:22 pm
MDT
Denver
02:22 pm
CDT
Chicago
03:22 pm
EDT
New York
04:22 pm
BRT
Rio de Janeiro
07:22 pm
UTC
Reykjavik
08:22 pm
BST
London
08:22 pm
WAT
Lagos
09:22 pm
CEST
Berlin
09:22 pm
EET
Cairo
09:22 pm
SAST
Johannesburg
10:22 pm
MSK
Moscow
10:22 pm
EAT
Nairobi
Onsdag 3 Juli
02:22 am
ICT
Bangkok
03:22 am
CST
Taipei
04:22 am
JST
Tokyo
05:22 am
AEST
Sydney
07:22 am
NZST
Auckland


Du kan kontrollera tiden för meditationen i din tidszon här:


Här är länk till facebook event för denna meditation:


Här är länk till Youtube guidad spel lista för denna meditation:


Instruktioner (Föreslagen tid för denna meditation är 15 minuter):

1. Använd din egen teknik för att försätta dig i ett avslappnat medvetandetillstånd.

2. Sätt din intention att använda denna meditation som ett verktyg för att skynda på Uppstigningen för planeten Jorden och hennes invånare.

3. Visualisera en pelare av lysande vitt ljus som härrör från den kosmiska Central Solen som sedan distribueras till Central solar i alla galaxer i universum. Visualisera sedan att detta ljus går igenom den Galaktiska Central Solen, vidare genom Alcyone Plejadiska Stjärnport, sedan genom Sirius stjärnport, sedan in i vårt Sol system och genom alla varelser av Ljus i vårt Sol system och sedan genom alla varelser på planeten Jorden och genom din kropp till Jordens centrum.

4. Visualisera en annan pelare av lysande vitt Ljus som stiger från Jordens centrum, sedan upp genom din kropp och upp i skyn mot alla varelser av Ljus i vårt Sol system och vår galax, vidare genom Sirius stjärnport, sedan genom Alcyone Plejadiska stjärnport, och sedan ansluter med den Galaktiska Central solen och alla Central Solar i alla galaxer i detta universum, och slutligen ansluter med den Kosmiska Central Solen.

Du sitter nu i två pelare av Ljus, Ljuset flyter både uppåt och nedåt på samma gång. Håll dessa pelare av Ljus aktiva under några minuter.

5. Visualisera att ANs Vita Eld renar alla återstående toplet bomber på plasma planet runt Jorden. Visulisera sedan att ANs Vita eld renar all primär anomali runt planetens yta.

6. Visualisera att den Violetta Flamman renar alla människor på Jordens yta, frigör dem från all programmering, kontroll och förtryck. Visualisera att alla negativa beteenden och programmeringar av sinnet som de mörka krafterna gjort, tas bort från mänskligheten, och alla implantat som placerats i mänskligheten på planetens yta löses upp totalt.

7. Visualisera att alla fysiska Sisterhood of the Rose grupper, Ljuskrigare och Ljusarbetare runt planeten arbetar tillsammans i harmoni för planetens frigörelse.       

8. Visualisera att Eventet sker och Enhet, Harmoni; Fred och Välstånd återställes till Jorden och hennes invånare.

9. Visualisera att den Gyllene Tidsåldern manifesteras på planeten Jorden, och att alla återupprättar anslutningen till sina högre själv och andliga guider.

Seger för Ljuset!

-----------------------------------------------------------------------

Om denna blog:

Vi Älskar Massmeditation organiserar Massmeditationer i syfte att hjälpa till att nå planetarisk frigörelse så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.

Var gärna med oss i de dagliga meditationerna nedan om du känner dig guidad.

Nödsituations Meditation kl 2 PM UTC

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/03/genombrotts-meditation-kl-2-pm-utc-och.html

Gudinnans Meditation kl 2:30 PM UTC

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/02/gudinnemeditation-230-pm-varje-dag-och.html

Nyckeln till Frihet Meditation kl 3 PM UTC:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/08/nytt-dagligt-meditations-schema.html

Meditation för den Kosmiska Central Rasen kl 3:15 PM UTC:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2019/02/meditation-for-den-kosmiska-central.html

Buddistisk Pelar Meditation kl 3:30 PM UTC:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/10/daglig-buddistisk-pelare-meditation-kl.html

Vi organiserar också olika massmeditationer regelbundet för olika syften. De finns i nedan länk:


Vi ger också ekonomiskt krisstöd till Ljusarbetare runt om i världen. Du får gärna göra regelbundna eller enstaka bidrag via länken nedan:


Vänligen assistera/supporta oss för en smidig övergång i den planetariska frigörelsen in i det högsta ljuset.
Kommentarer