Påminnelse om Nymåne Fredsmeditation den 3 juni kl 2:45 PM UTC
Detta är en kort påminnelse om Nymåne Fredsmeditation den 3 juni kl 2:45 PM UTC, vilket är den tid som flest människor jorden runt kan vara med och sätta intentionen tillsammans. Denna Nymåne är i Tvillingens tecken.

Tiden för den verkliga Nymånen är 10:01 am UTC.
Du får gärna göra denna meditation då också om du önskar.
Du finner den exakta tiden för Nymånen i din lokala tidszon i nedan länk:


Här är länk till guidad inspelning för denna meditation i 11 språk:


Här är länk till Facebook event för Nymåne Fredsmeditationen:Här är instruktionerna för Nymåne Meditationen:

1. Använd din egen teknik för att försätta dig i ett avslappnat medvetandetillstånd.

2. Sätt din intention att använda denna meditation på dagen för Nymånen som ett verktyg att bringa fred till alla platser på planeten Jorden.

3. Visualisera en pelare av ljus som kommer från den Galaktiska Central Solen, sedan genom alla punkter av Ljus i vårt sol system, flödande genom Nymånen and sedan genom din kropp till Jordens centrum. Visualizera en annan pelare av Ljus som reser sig upp från Jordens centrum, vidare upp genom din kropp och upp i skyn, passerande genom Nymånen mot alla varelser av Ljus i vår Solsystem och vår Galax, och slutligen ansluter till det Galaktiska Centret och Källan. Du är nu förankrad i två pelare av Ljus, Ljuset flödar både uppåt och nedåt samtidigt. Häll dessa pelare av Ljus aktiva i några minuter.

4. Visualisera ren Gudinne energi som förstärks genom Nymånen och stiger ned till din kropp genom ditt Själs Stjärn chakra, sedan genom varje chakra i din kropp och ut genom ditt Jord Stjärn chakra, och till sist når Jordens centrum.  Håll denna pelare av Gudinne energi aktiv genom denna meditationen.

6. Visualisera att de fysiska Sisterhood of the Rose grupperna runt omkring i världen mediterar tillsammans och ankrar Gudinnans energi och inspirerar människor att leva i harmoni, fred, enhet, acceptans, medkänsla och kärlek.

6. Visualisera ren Gudinne energi som aktiverar den inre kvinnliga essensen i var och en på Jordens yta, balanserande det med deras inre maskulina energi,

7. Visualisera att alla konflikter på Jorden blir harmoniserade och helade.

8. Visualisera att Jordens befolkning med glädje deltar i skapandet av det nya samhället med överflöd, välståd och enighet. Visualisera början på en ny stor kosmisk cykel som för med sig rent Ljus, Kärlek och Glädje till alla varelser i hela universum.

Gudinnan vill ha fred och fred blir det!

Seger för Ljuset!

-----------------------------------------------------------------------

Om denna blog:

Vi Älskar Massmeditation organiserar Massmeditationer i syfte att hjälpa till att nå planetarisk frigörelse så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.

Var gärna med oss i de dagliga meditationerna nedan om du känner dig guidad.


Nödsituations Meditation kl 2 PM UTC

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/03/genombrotts-meditation-kl-2-pm-utc-och.html


Gudinnans Meditation kl 2:30 PM UTC

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/02/gudinnemeditation-230-pm-varje-dag-och.html


Nyckeln till Frihet Meditation kl 3 PM UTC:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/08/nytt-dagligt-meditations-schema.html


Meditation för den Kosmiska Central Rasen kl 3:15 PM UTC:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2019/02/meditation-for-den-kosmiska-central.html


Buddistisk Pelar Meditation kl 3:30 PM UTC:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/10/daglig-buddistisk-pelare-meditation-kl.html


Vi organiserar också olika massmeditationer regelbundet för olika syften. De finns i nedan länk:Vi ger också ekonomiskt krisstöd till Ljusarbetare runt om i världen. Du får gärna göra regelbundna eller enstaka bidrag via länken nedan:Vänligen assistera/supporta oss för en smidig övergång i den planetariska frigörelsen in i det högsta ljuset.


Kommentarer