TIDSKÄNSLIGT! Buddistiska Pelare för medlemmar i den Svarta Adelns familjer från den 1 april till den 8 juni

Uppdatering:
Det är viktigt att sätt upp skydd före man gör den Buddistiska Pelar meditationen över medlemmar i den Svarta Adlens familjer. Du kan använda en skyddsteknik som finns förklarad är om du vill:


Gudinne energin på denna planet har starkt förtryckts under mer än flera tusen år.

En av de viktigaste fraktionerna av de mörka krafterna som aktivt undertryckt gudinne energin är den Svarta Adelns familjer.

Som nämnts av Cobra, är det den Svarta Adelns familjer som är associerade med Jesuiterna är allergiska mot Gudinne energin. De skulle  vilja utplåna den från jordens yta och har försökt det många gånger.Medlemmarna i dessa familjer såsom Pallavicini, Orsini, Massimo, Borghese, Aldobrandini, Colonna, Pacelli, Odescalchi, Ortolani och Luzzatti får sina order direkt från Archons och är kärnan i konspirationen mot Gudinnan.

De utkämpar ett ockult krig mot den Vita Adelns familjer som försöker sprida ljus och stöd till de feminina kvaliteterna så som medkänsla, mottaglighet, kreativitet, kärlek…..


För att neutralisera aktionerna från den svarta adelns familjer mot Gudinnans energi, föreslår vi att skapa en Buddisk Pelare över dessa familjemedlemmar. Denna meditation stödjs av Cobra.

Detta är en tidskänslig meditation då vi kommer att skapa en Buddisk Pelare för en medlem av dessa familjer varje dag kl 3:45 PM UTC, med start måndagen den 1 april och avslutning lördagen den 8 juni.

Efter den nämnda tidsperioden, kan du fortfarande underhålla den Buddiska Pelaren för vilken som av dessa medlemmar om du känner dig guidad.

 


Du finner detaljerna om den Svarta Adelns medlemmar med deras foton här:Här är länken till facebook event:Här är instruktionerna för den Buddistiska Pelar Meditationen:

1. Använd din egen teknik för att försätta dig själv i ett avslappnat tillstånd. Ta ett djupt andetag av lysande vitt ljus. Andas ut allt som inte längre tjänar dig. Upprepa denna andning några gånger till. Säg sedan detta mantra, eller något liknande, tyst eller högt om du känner dig guidad:

”Jag Är Själen
Jag Är Gudomligt Ljus
Jag Är Gudomlig Vilja
Jag Är Gudomlig Kärlek
Jag är Fast design av mig, Själen”

2. Visualisera att ditt själs stjärn chakra lyser upp med skinande vitt ljus. Visualisera detta ljus i form av en vortex som vrider sig i spiral neråt och rensar ditt energifält.

3. Visualisera att en 5-spetsad stjärna placeras högt upp i skyn ungefär 9 miles ovanför den valda medlemmen i den Svarta Adelns familjer. Se denna stjärna skina högt ovanför den valda medlemmen från den Svarta Adelns familjer, lysande av brilliant vitt ljus.

4. Visualisera nu ANs Vita Eld som kommer från den Galaktiska Central Solen, genom alla ljuspunkter i vårt solsystem och genom den 5-spetsade stjärnan, vidare genom den valda medlemmen i den Svarta Adelns familjer och djupt in i Jordens centrum. Fortsätt visualisera denna pelare i några minuter.

5. Visualisera spetsen av en lysande vortex av vitt ljus som vrider sig i spiral nedåt medurs från den 5-spetsade stjärnan, och tar bort och transmuterar alla låga vibrationer, mörka entiteter och mörka energier och bär dem upp till den 5-spetsade stjärnan för transmutering. Visualisera denna vortex av spinnande vitt ljus i några minuter.

6. Visualisera att denna Buddistiska Pelare är helt kopplad till alla Buddistiska Pelare på planeten, till det planetariska nätverket av ljus under och på planetens yta, och alla punkter av Ljus som styrs av de Uppstigna varelserna, alla anslutna tillsammans med denna Buddistiska Pelare vid den 5-spetsade stjärnan i nätverket av lysande vitt ljus.

7. Nu i Källans namn, i namnet av Jag Är närvaron av evigt ljus förklarar och kommenderar vi att den Buddistiska Pelaren på (den valda medlemmen i den Svarta Adelns familjer) nu är komplett på alla plan som guidats av Källan.

Föreslagen tid för denna meditation är 15 minuter

Här är länk till guidad inspelning av denna meditation, som är tillgänglig i 14 språk:


Du kan använda den guidade inspelningen genom att byta ur orden ”den valda platsen” till ”den valda medlemmen i den Svarta Adelns familjer” i steg 3 och 7 när du gör visualiseringarna.

Det är viktigt att sätta upp ett skydd innan du gör den Buddistiska Pelarmeditation för medlemmarna i den Svarta Adelns familjer. Du kan använda en skyddsteknik som beskrivs här om du vill:Gudinnan vill ha Fred och Fred ska det bli!

-----------------------------------------------

Om denna blogg:

Vi Älskar Massmeditation är en grupp av internationella volontärer som organiserar massmeditationer för att hjälpa till med att uppnå planetarisk frigörelse så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.

Var gärna med på våra dagliga meditationer nedan om du känner dig guidad.

Nödsituations Meditation kl 2 PM UTC

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/03/genombrotts-meditation-kl-2-pm-utc-och.html

Nyckeln till Frihet Meditation kl 3 PM UTC:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/08/nytt-dagligt-meditations-schema.html

Buddistisk Pelar Meditation kl 3:30 PM UTC:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/10/daglig-buddistisk-pelare-meditation-kl.html

Gudinnans Meditation kl 2:30 PM UTC:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/02/gudinnemeditation-230-pm-varje-dag-och.html

Meditation för den Kosmiska Central Rasen kl 3:15 PM UTC:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2019/02/meditation-for-den-kosmiska-central.html

Vi organiserar också olika massmeditationer regelbundet för olika syften. De finns i nedan länk:


Vi ger också ekonomiskt krisstöd till Ljusarbetare runt om i världen. Du får gärna göra regelbundna eller enstaka bidrag via länken nedan:Vänligen assistera/supporta oss för en smidig övergång i den planetariska frigörelsen in i det högsta ljuset.


Kommentarer