Mars Vårdagjämnings Meditation den 20:e / 21:e marsMars equinox är vårdagjämningen på norra halvklotet och höstdagjämningen (höst) på södra halvklotet.


Det är också ett kraftfullt ögonblick för Gudinnans energi och en tid av balans mellan dag och natt. Moder Jord är balanserad mellan sommar och vinter. Natt och dag är i harmoni.

På det norra halvklotet manifesteras aspekten i den Ljusa delen av cykeln. Den andra aspekten är på södra halvklotet och manifesterar den Mörka delen av cykeln. Så de två halvkloten speglar varandra. När vi känner igen denna vackra symmetri och tillåter oss att KÄNNA det, kan vi förstå helheten av varandet: sanningen att vi är ETT. 

För de av oss i norr, som firar vårdagjämningen, finns det nu fler timmar av dagsljus för att driva våra själar att gå vidare och göra nödvändiga förändringar. En tid av förnyelse, återfödelse och uppståndelse. Det är dags för en övergång och att tillåta din själ att släppa gammalt och plantera nya frön att växa för det kommande livet. Gudinnan kan nu sträcka sig över landet, skapa nytt liv och Gud kan promenera över de grönskande fälten och visa glädje för det nya livet som gror.För de av oss i söder, firar vi höstdagjämningen, det är en viktig tid att  ge tack till Modersgudinnan och PachaMama, Jorden, för hennes gåvor. Fira den skörd du har skördat. Med glädje och tacksamhet, se tillbaka på det gångna året, hedra och släpp det som inte längre tjänar. Ser också om ditt liv, centrera och balansera så att du är redo för framtiden.

Även föreslagit av Untwine:

”Det finns ett steg i cykel som är speciellt viktigt för Gudinne energin: Soluppgången, Vårdagjämningen. Gudinnan är den som föder nytt liv på alla sätt som är möjliga.

Etymologi och fonetik har lämnat många ledtrådar om detta. Detta är tiden för påsken, som är gudinnan Ishtar. Solen går upp i öster, tillsammans med den östra Stjärnan/Ishtar: Venus är den första stjärnan som stiger i öster på morgonen, det är därför den kallas EastStar, som också kallades Lucifer (ordet syftar ursprungligen på Venus), som bokstavligen betyder på latin, Ljusbärare, eftersom Gudinnan Venus ger det nya livet som planeten Venus ger det nya ljuset på morgonen. Ordet morgonen, från tyskans morgen, är ett annat Gudinne namn: Morgan LeFay. Morgan etymologiskt betyder född från havet, vattnet i det nya livet som föds, precis som den grekiska motsvarigheten för Ishtar/Venus är Afrodite, vilket också bokstavligen betyder född från havet ”.
I glädje och tacksamhet vänligen använd denna kommande Mars Equinox för att visa respekt till solen, PachaMama (moderjord), månen  stjärnorna, våra högre jag/beskyddare, änglar och ärkeänglar, den Galaktiska Central solen, våra Stjärnfamiljer, de Uppstigna Mästarna och Agartha nätverket inom jorden, och för att fira denna ingång till planterings och skördesäsongen.

Denna kommande equinox råkar också infalla samma dag som Super Fullmånen, vilken blir den sista supermånen i år.


Kombinationen av equinox och super fullmånen kommer att förstärka Gudinnans energi ännu mer, och hjälper till att lösa upp all primär anomali som finns kvar på planetens yta.
Därför kommer vi att använda detta tillfälle att ansluta med den feminina Gudinne närvaron och vårda kvaliteter av kärlek, medkänsla och ömhet för att stabilisera övergången och motverka grymheten som är så utbredd på planetens yta, genom att göra Gudinnans Meditation på den exakta tidpunkten för mars vårdagjämning den 20 mars kl 9:58 PM UTC.


https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/02/gudinnemeditation-230-pm-varje-dag-och.html

Tabellen nedan visar tiden för denna meditation för några viktiga tids zoner:

Tid
Tidszon
Stad
Onsdag 20 mars
11:58 am
HST
Honolulu
02:58 pm
PDT
Los Angeles
03:58 pm
MDT
Denver
04:58 pm
CDT
Chicago
05:58 pm
EDT
New York
06:58 pm
BRT
Rio de Janeiro
09:58 pm
UTC
Reykjavik
09:58 pm
GMT
London
10:58 pm
CET
Berlin
11:58 pm
EET
Cairo
Torsdag 21 mars
12:58 am
MSK
Moscow
04:58 am
ICT
Bangkok
05:58 am
CST
Taipei
06:58 am
JST
Tokyo
08:58 am
AEDT
Sydney
10:58 am
NZDT
Auckland

Du kan undersöka tiden för meditationen i din lokala tidszon här:


Här är Facebook event för mars Vårdagjämnings meditation:


Och länkarna till den guidade spellistan för Gudinnans meditation på många språk:
Nedan är instruktioner för Gudinnans meditation.

Föreslagen tid för denna meditation är 15 minuter.

1. Slappna av i ditt sinne och din kropp genom att fokusera på din andning i några minuter.

2. Visualisera en pelare av rosa Ljus som strålar ut från den Galaktiska Central Solen, vidare genom din kropp till Jordens centrum. Håll denna pelare av Ljus aktiv under några minuter. Visualisera sedan en kärleksfull feminin närvaro i formen av en vacker Gudinna som stiger ned från himlen och in i din fysiska kropp. Denna närvaro harmoniserar din inre kvinna och gör henne mer kärleksfull. Var förenad med denna närvaro ett tag.

3. Visualisera en nya andlig framtid för mänskligheten, med män och kvinnor i perfekt förståelse, med vårt samhälle som växer förbi behovet av krig och konflikter när alla mörka entiteter, fysiska och icke fysiska, tas bort från vår planet. Visualisera att alla mänsklighetens sår helas, hela mänskligheten inspireras och guidas genom att alla har sin egen koppling till sin egen Själ och Källan i perfekt balans i sina inre manliga och kvinnliga aspekter.

4. Lyft dina händer ovanför ditt huvud och börja rotera din kropp medurs.

5. Medan du gör det, sjung mantrat iiii (uttalas ee-ee) så att det vibrerar genom din kropp och visualisera att din kropp förändras till en lysande pelare av Ljus, med miljoner regnbågsfärgade stjärnor spridda i pelaren av Ljus.

6. Fortsätt att sjunga mantrat och rotera. Efter några minuter, släpp ner dina händer nära din kropp och fortsätt att rotera medurs.

7. Medan du gör det, börja sjung mantrat eeeaaa (eee uttalas som e i ”America” och INTE som e i ”Venus”, och a uttalas som a i ”America”) så att det vibrerar genom din kropp och visualisera en regnbågs vortex av Ljus som expanderar från ditt hjärta och utåt genom hela planeten. Kalla på närvaron av dina andliga guider, Uppstigna Mästare, Plejadierna, änglar, delfiner, tvillingsjälar, själsfränder, själsfamiljer och andra varelser av Ljus.

8. Fortsätt att sjunga mantrat och rotera och stanna i närvaron av alla dessa varelser av Ljus en stund.

Om du känner dig guidad, kan du också lägga till visualiseringen av en pelare av Ljus som kommer från den Kosmiska Central Solen innan du visualiserar pelaren av Ljus som kommer från den Galaktiska Central Solen.

Seger för Gudinnan!

-----------------------------------------------------------------------


Om denna blogg:

Vi Älskar Massmeditation organiserar Massmeditationer med målet att uppnå planetarisk frigörelse så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.

Var gärna med i någon av de dagliga meditationerna nedan om du känner dig guidad.

Nödsituations Meditation kl 2 PM UTC:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/03/genombrotts-meditation-kl-2-pm-utc-och.html

Gudinnans Meditation kl 2:30 PM UTC:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/02/gudinnemeditation-230-pm-varje-dag-och.html

Nyckeln till Frihet Meditation kl 3 PM UTC:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/08/nytt-dagligt-meditations-schema.html

Meditation för den Kosmiska Centralrasen kl 3:15 PM UTC:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2019/02/meditation-for-den-kosmiska-central.html

Buddistisk Pelar Meditation kl 3:30 PM UTC:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/10/daglig-buddistisk-pelare-meditation-kl.html

Vi organiserar också olika massmeditationer regelbundet för olika syften. Dessa kan du finna i nedan länk:


Vi hjälper även till med finansiellt stöd vid nödsituationer till ljusarbetare jorden runt. Lämna gärna en regelbunden gåva eller en engångs gåva i nedan länk:


Vänligen supporta oss för en smidig övergång i den planetariska frigörelsen i det högsta Ljuset.


Kommentarer