Meditation för den Kosmiska Central Rasen kl 3:15 PM UTC varje dagDen Kosmiska Central Rasen är den mest avancerade rasen i detta universum som har utvecklats runt den Kosmiska Central Solen.Som rapporterats av Cobra, skapade den stora framgången med vår ”Ljusets Återvändande” Meditation den 21 januari, en sammanhängande medvetande signal över universum som uppmärksammades av den Kosmiska Central Rasen. Denna ras har börjat fokusera sin uppmärksamhet på befrielsen av planeten Jorden, eftersom det nu finns tillräckligt medvetande på ytan av planeten som möjliggör samarbete med sådana utvecklade varelser.

Den Kosmiska Central Rasens varelser kontaktar nu de mest avancerade medlemmarna av befolkningen på Jordens yta i deras meditationer, drömmar och visioner. De kommer också till vårt solsystem och samarbetar med Ljusets Krafter som Jupiter Command, Ashtar Command, Atlantis Command, Flottor från Pleijaderna, Sirius och Andromeda, Motståndsrörelsen, positiva Agartha fraktioner och vissa specialstyrkor kallade SURFACOM.För att bistå anslutning och samarbete med den Komiska central Rasen, har Cobra släppt följande meditation. Vi föreslår att inkludera denna i vårt dagliga meditationsschema kl 3:15 PM UTC. Var gärna med oss i denna meditation. Du kan också göra den så många gånger som möjligt under hela dagen.Tabellen nedan visar tiden för denna meditation för några viktiga tidszoner:

Tid
Tidszon
Stad
05:15 am
HST
Honolulu
07:15 am
PST
Los Angeles
08:15 am
MST
Denver
09:15 am
CST
Chicago
10:15 am
EST
New York
12:15 pm
BRT
Rio de Janeiro
03:15 pm
UTC
Reykjavik
03:15 pm
GMT
London
04:15 pm
CET
Berlin
05:15 pm
EET
Cairo
06:15 pm
MSK
Moscow
10:15 pm
ICT
Bangkok
11:15 pm
CST
Taipei
12:15 am
JST
Tokyo
02:15 am
AEDT
Sydney
04:15 am
NZDT
Auckland


Du kan undersöka tiden för meditationen i din lokala tidszon genom nedan länk:


Här är Facebook event för denna dagliga meditation:


Guidad inspelning via Youtube spellista av Smaly7:Här är instruktionerna för denna meditation:

1. Använd din egen teknik för att försätta dig i ett avslappnat tillstånd.

2. Sätt din intention att använda denna meditation som ett verktyg för planetarisk frigörelse.

3. Visualisera att varelser från den Kosmiska Central Rasen som härrör från den Kosmiska Central Solen, sprids genom alla Galaxers Central Solar i detta Universum. Visualisera sedan att dessa varelser går igenom den Galaktiska Central Solen, vidare genom Alcyone Pleiadernas stjärnport, sedan genom Sirius stjärnport, och stiger in i vårt Sol System och positioneras inne i vårt Sol system i formen av en Livets Blomma mandala, och ansluter sedan med alla Ljusets Krafter ovanför ytan, under ytan och på ytan av vår planet Jorden.

4. Visualisera att varelser från den Kosmiska Central Rasen transmuterar allt återstående mörker i detta Universum tills att endast Ljus återstår. Visualisera att en ny stor kosmisk cykel börjar, och bringar rent Ljus, Kärlek och Glädje till alla varelser i hela Universum.

För att hjälpa till att stärka kopplingen med den Kosmiska Central Solen, kan du också lägga till visualiseringen av en Pelare av Ljus som kommer från den Kosmiska Central Solen i andra meditationer, innan visualiseringen av pelaren av ljus som kommer från den Galaktiska Central Solen.


Seger för Ljuset!
 Kommentarer