Vintersolstånds Meditation på fredag, den 21 december kl 10:23 PM UTC = kl 23:23 svensk tid
Vi närmar oss Vintersolståndet som infaller den 21 december kl 10.23 PM UTC. På denna dag i den Norra hemisfären når Solen sin lägsta position på himlen, vilket gör det till årets kortaste dag och början på vintern. På den Södra hemisfären når Solen sin högsta position på himlen, vilket gör det till årets längsta dag samt början på sommaren.


Som vi fått berättat av Cobra, öppnades uppstigningsfönstret för planeten Jorden den 25 Maj 1975. Det stängs den 7 juli 2025. Det har alltid varit planen för Ljusets Krafter att rensa bort mörkets ”primary anomaly” och trigga ”Händelsen” inom detta tidsfönster och den planen har inte ändrats.Inom denna tidsram från 1975 till 2025, har vårt solsystem vid varje Vintersolstånd justerats i en rak linje med det galaktiska planet och därför också den Galaktiska Central Solen. Som ett resultat av detta, har vi tagit emot en blixt av energi från Central Solen vid varje Vintersolstånd.
Vi kan använda denna våg av energi för att anpassa oss till ljuset, och låta det flöda genom hela vårt solsystem för att hjälpa till att lösa alla återstående problem som orsakar dröjsmål för ”Händelsen” att ske.


Ljuset som härrör från den Galaktiska Central Solen kan också hjälpa till att lösa upp de implantat som satts in i ytans befolkning. Detta kan i sin tur skynda på processen för den planetariska befrielsen.


För 2018 kommer detta att hända fredagen den 21 december, och vi kommer att hålla en meditation vid den exakta tidpunkten för Vintersolståndet kl 10:23 PM UTC.

Känn dig fri att vara med och dela denna meditation när och fjärran.Nedan tabell visar tiden för denna meditation i olika tidszoner.

Tid
Tids zon
Stad
Dec 21
Fredag

12:23 pm
HST
Honolulu
02:23 pm
PST
Los Angeles
03:23 pm
MST
Denver
04:23 pm
CST
Chicago
05:23 pm
EST
New York
08:23 pm
BRST
Rio de Janeiro
10:23 pm
UTC
Reykjavik
10:23 pm
GMT
London
11:23 pm
CET
Berlin
Dec 22
Lördag

12:23 am
EET
Cairo
01:23 am
MSK
Moscow
05:23 am
ICT
Bangkok
06:23 am
CST
Taipei
07:23 am
JST
Tokyo
09:23 am
AEDT
Sydney
11:23 am
NZDT
Auckland

Du kan kontrollera tiden för meditationen i din lokala tidszon här:


Här är nedräknings timer för den exakta tiden för denna meditation:


Här är länk till Facebook event:


Här är länk till den kompletta Youtube spellistan:Här är instruktionerna: (föreslagen tid för denna meditation är 15 minuter)

1. Använd din egen teknik för att försätta dig i ett avslappnat medvetandetillstånd.

2. Sätt din intention att använda denna Vintersolstånds meditation som ett verktyg för att påskynda processen för uppstigning för planeten Jorden och hennes invånare.

3. Visualisera en pelare av Ljus som kommer från den Galaktiska Central Solen, vidare genom alla varelser av Ljus i vårt Solsystem och sedan genom din kropp ner till Jordens centrum. Visualisera en annan pelare av Ljus som stiger från Jordens centrum, upp genom din kropp och vidare till alla varelser av Ljus i vårt Solsystem och vår galax, för att slutligen ansluta med det Galaktiska Centret och Källan. Du sitter nu i två pelare av Ljus, Ljuset flödar både uppåt och nedåt på samma gång. Håll dessa ljuspelare aktiva under några minuter.

4. Visualisera att alla fysiska Sisterhood of the Rose grupper, Ljuskrigare och Ljusarbetare runt planeten, omsluts av det Rosa Flytande Ljuset från EELA (den Sirianska Kärleksängeln). Visualisera att detta Ljus förankras djupt inom alla Ljuskrigare och Ljusarbetare, och sammankopplar dem ännu djupare med energin från Gudinnan, och förbereder dem för sina speciella uppgifter vid tidpunkten för ”Händelsen”.

5. Visualisera att den Violetta Flamman renar alla mänskliga varelser på Jordens yta, frigör dem från all programmering, kontroll och förtryck. Visualisera att alla negativa beteenden och programmeringar av sinnet från de mörka krafterna tas bort från mänskligheten, och att alla implantat som satts in i befolkningen på ytan upplöses helt och hållet.

6. Visualisera att ANs Vita Eld tar bort alla återstående negativa vapen på det fysiska, plasma, eteriska och astrala planet. Visualisera att alla Ljusets Krafters operationer fortsätter med full fart.

7. Visualisera att ”Händelsen” sker och återställer Enhet, Harmoni, Fred och Välstånd till Jorden och hennes invånare. Visualisera att alla återupprättar kontakten med sina högre jag och andliga guider.

Gudinnan vill ha uppstigning och uppstigning ska det bli!


Du kan lära dig mer om ANs Vita Eld här om du önskar:


Länk till spellistan för guidade meditationer adderas till denna post när den blir tillgänglig.

Seger för Ljuset!

-----------------------------------------------------------------------

Om denna blogg:

Vi Älskar Massmeditation organiserar massmeditationer för att hjälpa till med att uppnå planetarisk frigörelse så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.

Var gärna med på vår Nödsituations Meditation kl 2 PM UTC, Nyckeln till Frihet Meditation kl 3 PM UTC och Buddistisk Pelar Meditation kl 3:30 PM UTC varje dag om du känner dig guidad.

Länk till Nödsituations Meditationen:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/03/genombrotts-meditation-kl-2-pm-utc-och.html

Länk till Nyckeln till Frihet Meditation:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/08/nytt-dagligt-meditations-schema.html

Länk till Buddistisk Pelar Meditaiton:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/10/daglig-buddistisk-pelare-meditation-kl.html

Vi organiserar också olika massmeditationer regelbundet för olika syften. De finns i nedan länk:


Vi ger också ekonomiskt krisstöd till Ljusarbetare runt om i världen. Du får gärna göra regelbundna eller enstaka bidrag via länken nedan:


Vänligen assistera/supporta oss för en smidig övergång i den planetariska frigörelsen in i det högsta ljuset.

Kommentarer